RO-shu Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 hai sa va dau ceva poze ... da' nu multe sa nu vi se urce la cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 CE INTERESANTA.. De la tine astept o "chemare in vederea concilierii directe"! ..ma dai in judecata,nu?! Ce daca ai modificat post-ul?! PS: imi cer scuze de semnatura..de fapt de "dimensiunea" semnaturii, desi sincer,nu cred ca deranjeaza pe cineva, dar e pusa in scop pur comercial..incerc sa vand o casca si poate ca posteriorul iritat al domnisoarei de la saua KX-ului atrage clienti! ON TOPIC: la ce anvergura i s-a dat evenimentului, e pacat ca nu se posteaza mai multe poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrur Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Duminica 26 iulie la 12:00 pe Antena1 filmul concursului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 24, 2009 Autor Share Postat Iulie 24, 2009 Duminica 26 iulie la 12:00 pe Antena1 filmul concursului. poate il inregistreaza cineva si mi-l da si mie. nu o sa fiu in RO :-( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 Duminica 26 iulie la 12:00 pe Antena1 filmul concursului. poate il inregistreaza cineva si mi-l da si mie. nu o sa fiu in RO Are cineva vreun link cu filmul? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 Filmul va fi duminica viitoare(02.08.2009), ora 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Renatta Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Filmul Romanian Extreme Adventure 2009 il puteti vedea DUMINICA 2 august ora 12:00 - ANTENA 1 si in reluare Luni 3 august ora 05:00 AM Tot Duminica 2 august aveti imagini de la REA 2009 si pe TVR2 la Moto Magia ora 09.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 Foarte tare! Felicitari Dani,felicitari celor implicati(organizatori,concurenti)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 Chiar asa ... foarte fain!!!! Felicitari tuturor concurentilor si organizatorilor !!! Din pacate in film se repetau multe imagini , dar.... ma gindesc ca nu a fost usor sa filmezi in conditiile alea. Mesaj completat P.S. Felicitari lui CHELOO - Parazitii : locul 2 Auto Open !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 Nu poate fi vazut in reluare pe antena1, pe site ? ca eu nu il gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3dscorpion Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Dragi colegi enduristi filmuletul poate fi vizualuizat aici: http://www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=57573 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 3, 2009 Autor Share Postat August 3, 2009 ce cauti tu aici scorpionule? nevasta-ta stie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3dscorpion Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 da bre stie ca de de la Buzau ma-m virusat grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate