daddyf12 Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 salut...de curand am inceput sa am probleme cu scuterul meu malaguti f12 phantom..problema e cam asa scuterul la drum drept merge normal dar la deal deodata se aude o hurulaia urata si scuterul nu se mai accelereaza(motorul NU se opreste) apoi isi revine merge 5-10 metri si face din nou asa..ce poate sa aiba iam schimbat bujia ..tot asa imi face...si faza e ca ma drum drept merge normal..la deal moare...ASTEPT PARERILE VOAsTRE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 Intreaba la Service Scutere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ingridana Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 vezi daca nu ai cumva toba infundata,eu asa am patit,in silencer era plin de calamina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Aprilie 27, 2009 Autor Share Postat Aprilie 27, 2009 nu cred ca e din toba...din transmisie nu poate fi? am desfacut azi si uitati cum arata capacu ala din spate...e mov:| oare dc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenzZ Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 nu cred ca e din toba...din transmisie nu poate fi? am desfacut azi si uitati cum arata capacu ala din spate...e mov:| oare dc ? din cate stiu eu,e din cauza forjarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 se "arde" metalul...poate sa fie din fabrica sau poate fi de la utilizare, ambreiajul degaja foarte multa caldura si la o distanta mai mare, se poate arde in felul asta din cauza caldurii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Aprilie 27, 2009 Autor Share Postat Aprilie 27, 2009 am dat comanda de un ambreiaj astazi...ce ziceti se potriveste pe scuterul meu??ca daca nu e urat tare:( dau banii degeaba.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 se potriveste...sa ne spui si noua daca schimba ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Aprilie 28, 2009 Autor Share Postat Aprilie 28, 2009 o sa va spun...acum sa il primesc:D mi sa zis ca in 2 zile il primesc...maine ar trebui sa il am..abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Mai 1, 2009 Autor Share Postat Mai 1, 2009 am primit azi ambreiajul si l am pus...acum scuterul pleaca mai greu(sa fie din cauza ca e nou) ? dar a crescut top speed cu vreo 4 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 Din cate stiu eu , un ambreiaj "racing" cum zice ala acolo , ar trebui sa plece mai nervos .. Daca tie iti pleaca mai usor , nu-ma racing nu e . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Mai 1, 2009 Autor Share Postat Mai 1, 2009 asa scrie si pe cutie.."racing edition" oricum am castigat 10 km/h in plus..e c eva orircum..dar a ramas acea problema in caare la cate un deal moare:( ce sa aiba fratilor? asa scrie si pe cutie.."racing edition" oricum am castigat 10 km/h in plus..e c eva orircum..dar a ramas acea problema in caare la cate un deal moare:( ce sa aiba fratilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 mda.. pana acu ai zis 4 km/h.. dar in fine, noi ti-am zis , regleaza carburatorul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 pleaca mai greu din cauza ca asculti nicolae guta iar scuterul tau nu e manelist si te uraste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_mondialu Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 Incearca sa cureti carburatorul....daca nu merge nici asa mergi la cineva sa til regleze.. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 Guy.til ne lasi ma? Dute tare la emoistii tai si lasa-ne sa ne distram pe guta Hai gea' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Mai 1, 2009 Autor Share Postat Mai 1, 2009 carburatorul abia mi la curatit un mecanic de scutere..si problema tot a ramas....la motor nu poate fi ceva stricat? sau din curent?? ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 carburatorul abia mi la curatit un mecanic de scutere..si problema tot a ramas....la motor nu poate fi ceva stricat? sau din curent?? ce ziceti? nu cred , din moment ce zici ca merge normal pe drum drept .... la role te-ai uitat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Mai 2, 2009 Autor Share Postat Mai 2, 2009 nu cred , din moment ce zici ca merge normal pe drum drept .... la role te-ai uitat ? da m am uitat...2 din ele is tocite destul de tare..sa aiba treaba rolele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Mai 2, 2009 Autor Share Postat Mai 2, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Mai 3, 2009 Autor Share Postat Mai 3, 2009 am observat azi mai bine...scuterul cand are nevoie de benzina mai multa fiind acceleratia la maxim si fiind deal..atunci parca se ineaca si nu mai trage??sa fie problema din alimentare?ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Ti-am spus, e din carburator 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 am observat azi mai bine...scuterul cand are nevoie de benzina mai multa fiind acceleratia la maxim si fiind deal..atunci parca se ineaca si nu mai trage??sa fie problema din alimentare?ce ziceti? verifica tot sistemul de alimentare inclusiv robinetul de benzina ......vezi daca functioneaza bine..........vezi daca cele doua furtune : de vacum si de benzina (de la carburator pana la robinet) is ok .. vezi daca nu ai mizerie in rezervor.... daca mergi prin gropi cu viteza umpic mai mare ii ok nu are nimik???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Mai 3, 2009 Autor Share Postat Mai 3, 2009 pe drum drept nu are probleme pot sa intru si in gropi..la deal atat cand ii accelerat la maxim atunci imi face figura..apoi las acceleratia,...si accelerez iarasi la jumatate si merge ok...o sa il duc la un service sa verifice tot ce e legat de alimentare... multumesc pt sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Regleaza ma frate carburatorul ala , pe putin de 5 ori ti-am zis si eu si rolly.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate