mist Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 (editat) SOME PICTURES FROM THE TEST DRIVE. HOPE U'LL LIKE THEM Editat Aprilie 26, 2009 de mist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 off: te adresezi cumva strainilor de pe acest site? nu de alta, dar sunt multi tare... on: faine motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mist Postat Aprilie 27, 2009 Autor Share Postat Aprilie 27, 2009 eh...de asteptat...nu se putea sa nu primesc si un strop de venin...oricum, interesante nu erau cuvintele mele ci motoarele...daca ti-au placut, atunci scopul a fost atins (cu sau fara engleza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mist Postat Aprilie 27, 2009 Autor Share Postat Aprilie 27, 2009 mai multe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 mai multe... da' cu imprastierile n-ai poze?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 da' cu imprastierile n-ai poze?) macar de la-mprastierea mea...hehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mist Postat Aprilie 27, 2009 Autor Share Postat Aprilie 27, 2009 din fericire nu am fost martora la "imprastieri"...si oricum nu as fi fost suficient de rapida pentru a le surprinde..sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dovlecel Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 din fericire nu am fost martora la "imprastieri"...si oricum nu as fi fost suficient de rapida pentru a le surprinde..sorry Poti te rog sa pui si pozele in plina rezolutie? sau poate faci un album pe vreun site de poze. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mist Postat Aprilie 28, 2009 Autor Share Postat Aprilie 28, 2009 Mai multe fotografii o sa gasiti pe motomania.ro Pana atunci o sa incerc sa fac si eu rost de ele pentru a le posta aici. Din pacate pe motociclism nu le pot posta la rezolutie maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mist Postat Aprilie 29, 2009 Autor Share Postat Aprilie 29, 2009 as i promised Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Puteti vedea poze de la eveniment si aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Mi-au sosit foarte multe poze de la KTM de la acest eveniment. Cateva cred ca apar si in Motociclismo de la noi sau/si din Polonia. Sper sa am timp sa le pun....le am in calculatorul de acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Asa cum am promis, revin cu cateva poze cu subsemnatul. Pe masura ce mai micsorez si alte poze, mai revin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 la ride test v-au lasat sa va dati in espadrile pe circuit? Curajosi organizatori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 la ride test v-au lasat sa va dati in espadrile pe circuit? Curajosi organizatori! Ma asteptam la asa ceva ! Din pacate drumul de la Brasov la Bucuresti am fost nevoit sa-l parcurg cu masina, desi mi-as fi dorit sa vin cu motorul ! Am plecat foarte grabit dimineata si cizmele au ramas in garaj.....mi-am dat seama pe la Sinaia ! N-am avut de ales ! Oricum Ionut, stai linistit ca stiu ce-i ala un echipament si mai ales cat e de important ! Merg de multi ani pe doua roti si in plus lucrez si in domeniu ! In fine....te poti accidenta si stupid e drept ! Important e ca am putut testa modelele pe care nu le mai condusesem anterior in asa fel incat sa pot povesti clientilor ! Intre noi fie vorba, pista Amkart e mult prea mica pentru majoritatea motocicletelor care au fost prezente la test...dar o minima idee puteai sa-ti faci totusi ! Mult mai "acra" a fost treaba la testul de la Zarnesti, unde a plouat toata ziua si a fost destul de frig ! De fapt am fost nevoiti sa ne oprim pe la ora 16 si cam asta a fost tot. Oricum, eu consider benefice asemenea initiative ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 la ride test v-au lasat sa va dati in espadrile pe circuit? Curajosi organizatori! Pacat ca ai observat ,,espadrilele,, omului si nu ai observat felul in care merge........... Sa fie invidia de vina???????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Pacat ca ai observat ,,espadrilele,, omului si nu ai observat felul in care merge...........Sa fie invidia de vina???????????? Chiar nu mai conteaza ! Pentru mine e important ca m-am "racorit" o zi intreaga cu Adventure & Co ! Restul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate