Sari la conținut

Dragster Club


fhchth
 Share

Postări Recomandate

deci ash vrea sa ne infiintam un club ...defapt mai intii sa fim o mina de oameni hotoriti sa faca ceva cu vointa optimism shi experienta techina pt a construii dragstere sau pt a modifica motoare de vechituti..pt a le face mai performante...eu imi doressc de mult sa fac asta dar singur....zic ca am altele d facut ..dar daca suntem mai multi poate o sa se intimple ceva ... bine visul meu erotic e sa facem sau sa se faca un drag ( sunt deja) cu motoare exagerate care sa inhatze japonezele ....shi sa le vad fetzele apoi la speederi....... :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da man se poate am citeva idei. si cu dnepra si cu c vreu tu.ideea e la astea cu cardan k tre sa treci p lantz  neaparat dak vrei ku adevarat sa moara astia d la drumuri si poduri:))))am studiat serios problema! se poate kiar dak suntem in romania!

da se poate MAI ALES ca suntem in RO pt ca altundeva nu scoti asha ceva din garaj ... la noi inca se mai pot face piese prin uzine....de ex acum mia executat cineva o piesa (din titan) la un aparat de tatuat shi chit ca shia rupt 3 freze dar mia facut-o ieftin...acum fac shi tije de TITAN 4 the Norton care nu o sa mai aiba moarte ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

buna ideea cu un motor homemade cu care sa dam fum la japoneze! ma intereseaza serios problema . eu vreau sa modific -pardon sa fac! un motor pe un cadru de nepra pa care sa pun un motor de cel putin 120 de cai de unde sa pot scoate o viteza de cel putin 220km/h .eu sunt din alba iulia si aici se poate face orice piesa (turnat, prelucrat finisat).de proiectat ma ocup eu!

asa ca daca avetzi idei spune-tzi aici, propune-tzi!

vreau sa subliniez ca ce spun aici nu sunt vise, am vazut asemenea motoare ,si stiu ca se pot face. cu atat mai mult cu cat la noi in ro e muuult mai ieftin!

care se mai baga? :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

KEROSEN- problema nu este puterea motorului,dar eu nu intzeleg D c tragi tu la boxere,asa mult sunt si motoare in v si in linie mult mai usor de facut .ma refer la partea mecanica.boxerele sunt foarte pretentioase la reglaje,nemtzii stiu cel mai bine,De ce crezi ca doar bmw este singurele motoare bin lume pe motocicleta.ei singuri stiu secretele nimeni altcineva...si nu cred ca avem noi aici tehnologia lor..adica,boxerele sunt super...sunt cele mai puternice motoare daca sunt reglate perfect...daca nu...stim cu totii ce pateste nepra si nu numai.si ideea in sine este alta ...dragster inseamna motoare supraturate supraalimentate si cu care poti doar sa faci liniute...nu cred ca am avea vreo sansa la curbe...si inca ceva consuma foarte mult....un moror de nepra se poate duce pe la 190-200km/h dar cnsumul e de 22-25 l/100 si nu potzi sa faci mai mult de 2-3 km cu viteza asta oricat de bine l-ai puine la punct.explodeaza in cel mai bun caz...o sa zic mai mult data viitoare can intru salut!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pe mine nu ma interesaeza sa dau liniute, mai degraba un motor gen boss-hoss autohton , care sa taie orice japoneza pe sosea,si aici e nvoie de putere. la o adica se poate pune un pic de nos si la asta doar un motor de masina rezista si te mai si duce si te aduce. eu am ales motor boxer din cauza centrului de greutate jos, care ajuta mult o motocicleta pe traiectorie.

eu am un motor vw boxer de 2100 cmc cu 4 carburatoare Dell'orto si care scoate cam 130 de cai, dar pt motocicleta ma gandeam la unul de subaru.

si in ce priveste nepra, eu am fost cu a mea la 150km/ora si cu niste modificari se poate ajunge la 180 si cu un consum de vreo 6-7 litri.pe bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

... bine visul meu erotic e sa facem sau sa se faca un drag ( sunt deja) cu motoare exagerate care sa inhatze japonezele ....shi sa le vad fetzele apoi la speederi....... ;)

Dream on, baby ! :D :P :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...