Sari la conținut

metallking

EX+
  • Număr conținut

    68
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de metallking

  1. Stresule -- a era sa uit stii ca mi-ai spus tu asta toamna de o treaba de aici pe forum sa ti-z spus cinev acun sa maresti puterea la simson pana la 32 de cai! mai tii minte unde e treaba asta sau cu cine ai vb? sau mai tii minte ceva? den ce mi-ai spus atunci?
  2. bah! sergiule nu te mai baga asa poate o ltcitu` tau da eu stiu ca sunt in v la 120 garde! Am auzit ca te-ai laudat ca i-ai facut ceva lu` Cristinuta!) vezi ca iar a prins boala pe tine! salut! Eu nu am nimik cu tine!M-ai lasa beutura! salut!
  3. am intrat pe www.trabi.ro si amgasit acolo ca cica s-ar fi facut in numar mic si o varianta de 1100cc 4t racit cu apa parca! dar s-au facut in numar limitat,adica pna s-a inchis fabrica...asta prin 92..
  4. pai tocmai ai sa fii uimit cat de multe poti face cu un simsonel!unde mai pui ca e foarte usoara mecanica la el! si cate poti sa-i faci...si sa vezi ce preturi...150-200 euro..nr vechi...etc. pot sa-ti spun mai multe...si nu numai eu! si costurile per total de intretinere-rulare a motocicletei sunt mult mai mici! salut kamaraden! ce haighba..doar e facut de nemti!
  5. nu inteleg fii mai explicit a curs de unde?cum adica prin motor? pe unde?daca e vorba de ulei de amestec tre sa fie mineral.daca e pentru cutie tre sa fie sintetic.poa sa fie si invers dar sinteticul te rupe la bani.salut
  6. acuma nu vreau sa supar pe nimei dar daca vrei si sfatul meu...este sa te indrepti spre un 4t oricare ar fi el..eu asa am facut si nu-mi pare rau deloc.sunt convins de 4t. astea in 2t aduc numia belele...cel putin asa a fost la mine.dar daca vrei un 2t eu zic..o planeta 5.saliut tavarisci!
  7. oki!mersi mult roby!esti cool man!asa tre sa fie un biker!asa cred eu! definiti abkerului?! biker=roby! 10 x man.acum stiu ce am de facut!
  8. astea am auzit! nu neaparat sunt exacte datele! poate am si gresit!mai cauta si tu!
  9. pai sunt de 500cc si de 600cc alea de 500 au vreo22CP si alea de 600 au vre-o 38Cp..asa ca stai linistit ca nu rupi nimik in doo!) sunt in fata si sunt 2 in linie transversal ca la jawa,si au cutia de viteze ca la tico,sau dacia nova...sau alta masina...nu au tutria de la jawa sau jupiter...nu depasesc 5000 ture..dar sunt motoare de cuplu(pistoanele au cursa lunga)..cam atat stiu....greutate? pai cred ca sunt mai usoare ca niprul...si ar fi bine sa pastrezi ambreajul daca potzi...e cu diafragma..este foarte bun...alimentarea se face prin cadere,ca la motociclete.Per ansamblu motorul de trabi e mai simplu decat multe motore de moto in 21 cil si 2T..stiu un tip care are vre-o 3 acasa....vrea sa-si faca un trabi decapotabil cu turbocompresor... aaa era s uit..si sunt foarte ieftine..sal cam atat stiu ..mai stiu cate cev dar nu-mi vine acum in minte..bafta..succes
  10. m-ai am cateva intrebri..din ce material sunt tevile? car de rezistente sunt flansele de la roata...si arcurile? cele de jos de la niste amortizoare? dar cele de sus? care e pricipiul? dar daca le pui pe cele de jos la fel de lungi cxa cele de sus? adica 4 arcuri la fel? ce se intampla?mersi..salut!
  11. bravoooo! bravo roby...asa...aratale ce e frumos..!10x man! salut! la toata gasca...
  12. asa e cu coate le din inox,se racesc cel mai repede,dar....se si incalzesc cel mai repede....eu am patit-o la un harley.....a nu,de fapt la harley-ul ala m-am fript ca prostu ca am vrut sa vad cat de calda e chiulasa... .cand mi-am luat motoru` de bucurie tot dadeam pedale sa-l aud ca "zicea"metal adevarat(mai ceav ca Manowar ) si dupa ce dadeam pedala m-a urcam repede pe al sa-l simt si aveam o pereche de pantaloni din ny7lon(parca erau ceva trening- si am observat a doua zi gaura imensa in pantalon si pata de plastic arsa pe teava.nu m-am fript!dare era cat p-aci:))si da se incalzeste f repede inoxul.!!!in 30 sec min nu po sa pui mana..
  13. dincate stiu eu sunt alea de 500cc si 22 de cai,tip mai vechi ...si alea de 600cc si 38 de cai tip mai nou....ambele au vana...sa traga un motor ...dar nu te poti descurca fara cutie....in rest tre sa mai adaptezi si racirea adica ventilatoarele...cam atat stiu depre trabi...
  14. woooooooowwww sigur tre sa pui ambreiajul la picior!
  15. metallking

    Chopper Home Made

    aaaa....aaa ....adaca afli ceva sa ne zici si noua,nu de alta dar poate mai sunt interesati si altii...oki...salut
  16. oki mersi si pentru asta! asta am facut si eu.... numai ca al meu e sport! si l-am lungit cu 20cm! oki! salut!
  17. n mai e nevoie! am aflat1! oricum mersi ca mi-ai atras atentia!
  18. da da! mersi mult! acuma sunt lamurit pe deplin...."acum vad lumina" oricum vroiam sa fiu sigur ,adika sa stiu de la tine ce se intampla acolo la partea cu bucsele din bronz grafitat! asa m-am gandit si eu ! bafta.....si cred ca o sa incerc si eu ceva....
  19. MUAAAAAAAMAAAAA ! dupa parerea mea nu e cea mai tare...hmmm ,e doar parerea mea! interesant totosi paintingu`! salut la toata gasca!
  20. nu e numik neobisnuit....hmmm stiu cate ceva despre motoare in 2T...n-o sa m-a credeti dar sunt si in 12 cil si in 24 de cilindri in 2T.inainte sa-mi sariti in cap sa stiti ca au fost folosite la inceputurile introducerii motoarelor cu combustie interna in navigatie...dar..cu timpul au disparut..,.aaaa erau diesel! da da 2T diesel de 24 cil si baia de ulei era sub presiune....deci da exista!cine vrea\, poate sa studieze un pic...de exemplu o carte despre motoare temice navale....se gasste la orice biblioteca respectabila!hihi!eu am facut liceul de marina,nu de alta dar am facut si practica pe unele nave vechi! nu se mai folosesc pentru ca revizia tehnica se facea mai des decat la cele 4 t!si toate celelalte neajunsuri...ale motoarelor in 2t! P.S.: asta nu inseamna ca nu au fost folosite numai pe nave! si pe auto! aveti intrebarui? :)
×
×
  • Creează nouă...