popp Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 astept ceva sfaturi de la voi am un bmw 650 gs si o honda crf 250 (perfecta stare amandoua) avand in vedere ca m-am saturat sa intretin 2 motoare as vrea sa le vand si sa imi iau un wr 450 f (dupa 2006, cel cu cadru de Al) sau un dr-z 400 inmatriculat intentiile mele sunt urmatoarele: sa am o motociclete capabila si on si off, sa pot merge cu ea prin bucale si prin imprejurimi si, ocazional, sa ies cu ea la iarba verde nu ma intereseaza drumetiile moto intrebari: 1. cum se descurca motorsticicletele astea on/off road si daca merita efortul; 2. cam care sunt preturile la piese; 3. wr-ul vine cu kit-ul de inmatriculare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 astept ceva sfaturi de la voiam un bmw 650 gs si o honda crf 250 (perfecta stare amandoua) avand in vedere ca m-am saturat sa intretin 2 motoare as vrea sa le vand si sa imi iau un wr 450 f (dupa 2006, cel cu cadru de Al) sau un dr-z 400 inmatriculat intentiile mele sunt urmatoarele: sa am o motociclete capabila si on si off, sa pot merge cu ea prin bucale si prin imprejurimi si, ocazional, sa ies cu ea la iarba verde nu ma intereseaza drumetiile moto intrebari: 1. cum se descurca motorsticicletele astea on/off road si daca merita efortul; 2. cam care sunt preturile la piese; 3. wr-ul vine cu kit-ul de inmatriculare? Honda e CRF 250 R sau CRF 250 X? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Aprilie 29, 2009 Autor Share Postat Aprilie 29, 2009 (editat) Honda e CRF 250 R sau CRF 250 X? cross-ul 2004 Editat Aprilie 29, 2009 de titishoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 cross-ul 2004 Aha. Deci neinmatriculabil. "motociclete capabila si on si off, sa pot merge cu ea prin bucale si prin imprejurimi si, ocazional, sa ies cu ea la iarba verde". Pt asta ar fi DRZ-ul. WR-ul e pt hard enduro sau supermoto. E "high performance bike" si, prin urmare, intretinerea ei e scumpa. Ambele sunt inmatriculabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Aprilie 30, 2009 Autor Share Postat Aprilie 30, 2009 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate