draku Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 mda, dar daca pun si radiatorul si supapa unisens pe aspiratie, se cam duce debitul... ma gandeam ca, daca pun radiatorul cu conductele in sus, scap de supapa unisens, ca ramane plin cu ulei la oprirea motorului (cel putin teoretic, ca daca se creaza vreun fenomen de "sifon" pe conducta de aspiratie in radiator, se goleste si asa...) cat despre pompa, nu stiu cat se poate mari, ca nu prea mai e loc sa o montezi inapoi din cauza "tubului" prin care trece surubul de prindere a motorului pe cadru... ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 (editat) sal , la pompa de ulei la nepra se pot dubla pinioanele, eu asha am facut, shi m-a costat relativ putzin ~100 lei cu pinioanele lungi,flansha de distantzare, shi rectificarile plane necesare. sorbul oricum vine modificat, fiindca pe acolo se inseriaza turul shi returul radiatorului, shi le duci in asha fel incat sa nu te incurce prinderea motorului pe cadru. da, chiar daca pui radiatorul cu racordurile in sus, tot va trebui sa pui o supapa uni-sens, altfel se duce draku' uleiul ,,, Editat Februarie 9, 2006 de kerosen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 salutare bikerilor!:)daca le faci duble pinioanele de la pompa , asta nu inseamna ca te "incurci " in surubul de prindere al mmotorului pe cadru!!!! pur si simplu montezi pompa (o bagi inauntrul motorului , )si dupa o prinzi pe capacul pe care sta si vibrochenu' SIMPLU NU? eu asha am facut , si baga scarba de pompa destul ulei , e chiar OK , ajunge ulei si in chiulase , numa ca m-am izzbit de o panarama de sonde de ulei de dacie , care nu merge...... adika nu arata dak am sau nu presiune.... ca presiune e ... altfel cum pot sa-mi explic k uleiul l-am pus in motor si a ajuns pana in chiulasa , cu toate k motoru' era perfect curat ( la un moment dat mai curat decat mine.... NO COMMENT).... deci :spor la modificat! BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 pai de ce nu pui o sonda originala de nipru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 chiar asha! a mea e de 30 de ani shi functzioneaza foarte bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 pai bine ai spus ca e de 30 de ani, nu ce tampenii se gasesc acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate