DUKE Postat Ianuarie 5, 2004 Share Postat Ianuarie 5, 2004 Pai atunci hai sa facem in urmatorul fel: Weekendul care vine sambata SAU duminica in functie de valabilitate ne v-om strange mai multi la mine o bere si un mic. Ok? o sa va las instrictiuni cum sa ajungeti pe site, aici ,vineri. Andi, Edgji,??? Bueii, ce faceti voi acolo de va adunati in grup...? Pastrati si pentru mine niste mititei . Puteti sa mi trimite-ti prin posta. Oresti, pune-i te rog intr-o casca Hx 600. Sa nu se raceasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 5, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2004 Ok, deci: Andi, Edgji, Dobrescu,???...............next Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 5, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2004 Oresti, pune-i te rog intr-o casca Hx 600. ---------------------------------------------------------------------------------- Mai nia Duke, mici vin dar fara casca cai prea Scumpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Ianuarie 5, 2004 Share Postat Ianuarie 5, 2004 me, me, me...take meeee plsssss.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 6, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2004 O.......................K.......................4 ,more? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Ianuarie 6, 2004 Share Postat Ianuarie 6, 2004 Eu ... hai ca io vin cu micii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 6, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2004 5....more? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 6, 2004 Share Postat Ianuarie 6, 2004 Deci,cum ramine?Ziua,locul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 6, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2004 Eu zic duminica,balotesti.Ora? Pe la 12.00 OK? Voi ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Ianuarie 6, 2004 Share Postat Ianuarie 6, 2004 Eu zic: COOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 6, 2004 Share Postat Ianuarie 6, 2004 Eu tre' sa-l iau pe socru'miu de la autogara pe la 12!E grav daca ne intilnim pe la 13,30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Ianuarie 6, 2004 Share Postat Ianuarie 6, 2004 me, me, me...take meeee plsssss.... Oresti, micii sa fie gata, ca de casca ma rezolv... Observ ca vine si Co-hotz-xanelu, deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 6, 2004 Share Postat Ianuarie 6, 2004 Eu tre' sa-l iau pe socru'miu de la autogara pe la 12!E grav daca ne intilnim pe la 13,30? A ramas ca-n pom?E bine la unu-juma'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 6, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2004 Din partea mea, no problem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 6, 2004 Share Postat Ianuarie 6, 2004 Marfa!D'abia astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Ianuarie 7, 2004 Share Postat Ianuarie 7, 2004 eu ma ofer sa mananc micii...count me in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 7, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2004 Cati aduci.....atatia mananci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Ianuarie 9, 2004 Share Postat Ianuarie 9, 2004 lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Ianuarie 9, 2004 Share Postat Ianuarie 9, 2004 Baiiiii ce m-am speriat ( am uitat ca topicul era la "Intalniri") si cautam de nebun la "vanzari 750-999...")...gata ziceti ce trebuie sa iau si eu!!! CAND ...UNDE...CUM se ajunge la tine?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 9, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2004 Welcome Bikers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Ianuarie 9, 2004 Share Postat Ianuarie 9, 2004 Daca uitati sa luati cu voi harta, si ajungeti la un indicator pe care scrie "IASI"... ei bine, nu cred ca totul e ok si va rog sa intoarceti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 9, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2004 Daca va uitati bine la X,...aveti grija sa nu va impuste granicerii. PS. 12.00 duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sc11 Postat Ianuarie 9, 2004 Share Postat Ianuarie 9, 2004 oresti taica am priceput indicatzili dar io nu reusesc sa ajung. (de data asta). bajetzi si fete distractie maxima, faceti poze si povestiti apoi. ps: pina la urma senatorele merge sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Ianuarie 9, 2004 Share Postat Ianuarie 9, 2004 stai pe strada Broscari...ai Ducati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 9, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate