qwerto Postat Februarie 7, 2006 Autor Share Postat Februarie 7, 2006 vezi http://www.alsacorp.com/paints.htm DEJA AM VORBIT CU CEI DE ACOLO,SI DE ASTA VREAU SA STIU DACA AR FI DORITORI ACI, PT.CA PRETURILE SUNT OARECUM PIPERATE,,,,,SI SA NU UITAM CA VOPSELELE SUNT IN SUA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian1848 Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 (editat) vezi http://www.alsacorp.com/paints.htm si aici... www.alsa-europe.de Editat Februarie 7, 2006 de marian1848 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qwerto Postat Februarie 8, 2006 Autor Share Postat Februarie 8, 2006 (editat) si aici... www.alsa-europe.de Thx marian1848!!!Dar preturile sunt mult mai mari in germania.Totusi poate fi o alternativa. Editat Februarie 8, 2006 de qwerto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian1848 Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Thx marian1848!!!Dar preturile sunt mult mai mari in germania.Totusi poate fi o alternativa. Asa este. Oricum daca tu poti aduce e foarte bine si direct de la Alsa. Pe mine ma intereseaza de ex. RED CRAZER & CANDIES si binenteles instructiuni de folosire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qwerto Postat Februarie 8, 2006 Autor Share Postat Februarie 8, 2006 Ca o prima concluzie ,tind sa cred ca nu prea renteaza la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian1848 Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Ca o prima concluzie ,tind sa cred ca nu prea renteaza la noi. Se pare ca da. Suntem prea saraci pentru a ne permite culori de fite. Asta este traim in Romania. Sa inteleg ca nu o sa mai aduci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qwerto Postat Februarie 8, 2006 Autor Share Postat Februarie 8, 2006 Se pare ca da. Suntem prea saraci pentru a ne permite culori de fite. Asta este traim in Romania. Sa inteleg ca nu o sa mai aduci. A... ..nu a am zis ca nu o sa mai aduc, a fost o prima concluzie. Se pot vopsi si masini, jante pt masini, si multe altele. Dar eu fiind pasionat de motociclete ,prima data aci mi-a fugit gandul. Cate nu ar fi de cromat la o motocicleta ,si cine cromeaza la noi Al. ,plastic ,fibra ,etc.??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian1848 Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 A... ..nu a am zis ca nu o sa mai aduc, a fost o prima concluzie. Se pot vopsi si masini, jante pt masini, si multe altele. Dar eu fiind pasionat de motociclete ,prima data aci mi-a fugit gandul. Cate nu ar fi de cromat la o motocicleta ,si cine cromeaza la noi Al. ,plastic ,fibra ,etc.??? Cand o sa incepi sa aduci pui si tu un anunt si pe site-ul asta sa stim si noi. Poate se mai gaseste cineva sa vrea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate