Sari la conținut

marian1848

EX+
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de marian1848

  1. Un led obisnuit merge la 1.5v, daca se pun mai multe leduri intr-un semnalizator acestea sunt puse in paralel ceea ce inseamna ca merg tot la 1,5v doar ca au un consum mai mare( ledurilor ultra-bright merg unele la ~3.5v sau unele la 6v) Atunci inseamna ca tensiunea bateriei de 12v trebuie adusa in intrarea semnalizatorului la tensiunea necesara tipului respectiv de led printr-o rezistenta care reduce tensiunea dar lasa sa treaca un anumit curent necesar aprinderii ledurilor. Mai clar.... trebuie sa stii la ce tensiune functioneaza ledurile din semnalizator si sa aplici inainte de intrarea in semnalizator o rezistenta adecvata care se calculeaza in functie de tensiunea de lucru al ledului si de consumul acestora. Rezistenta se pune intre releul tau care nu trebuie sa-l schimbi si semnalizator, asta daca nu cumva ledurile merg la 12v(in cazul asta nu mai trebuie sa pui nici o rezistenta). Rezistenta se pune doar sa limiteze curentul in leduri, daca ele merg la 12v nu mai este nevoie de ea si poti pune direct.
  2. Cand o sa incepi sa aduci pui si tu un anunt si pe site-ul asta sa stim si noi. Poate se mai gaseste cineva sa vrea.
  3. Se pare ca da. Suntem prea saraci pentru a ne permite culori de fite. Asta este traim in Romania. Sa inteleg ca nu o sa mai aduci.
  4. Asa este. Oricum daca tu poti aduce e foarte bine si direct de la Alsa. Pe mine ma intereseaza de ex. RED CRAZER & CANDIES si binenteles instructiuni de folosire.
  5. si aici... www.alsa-europe.de
  6. La ce pregatire te referi? Trebuie bine finisate sau trebuie anumite straturi de pregatire sau spalare a piesei. Intreb pentru ca am vazut odata asa ceva, dar pana la stratul de vopsea final exista alte straturi de vopsea sau ceva asemanator plus spalare cu apa cred. Daca stii mai multe amanunte e bine sa le scrii si tu pentru ca de ex. pe mine ma intereseaza dar sa spun sincer ma cam lasat cand am vazut cate trebuia sa faci pana sa iasa vopseaua finala. Si presupun ca trebuie sa cumperi tot kit-ul de vopsea.
  7. (asta nu include si motorul ,discurile de frana sau esapamentul ..) Unde ai vazut tu ca scrie ca se poate vopsii esapamentul?
  8. Ti-am trimis mesaj pe PM. Este doar un test sau si vinzi asa ceva? Cred ca stii ca vopseaua se aplica cu echipamente speciale. Ai tu asa ceva? Tratamentele de dinaintea vopsirii?
  9. marian1848

    Un Nou Custom

    Dar mai ai nevoie pentru el de omologare sau il poti inmatricula cu modificarile care le faci?
  10. Am avut si eu aceasi problema, si pana nu am schimbat bujia nu am reusit sa o pornesc. Pornea numai impinsa si se oprea dupa 100m. Parea sa aiba ulei prea mult in benzina. Cineva mi-a spus ca este posibil sa am in carburator amestec de benzina cu ulei din care benzina s-a mai evaporat si a ramas mai mult ulei care ajunge la bujie si o ineaca. Oricum problema a trecut singura dupa ce am facut porniri repetate, deci la un moment dat a pornit si nu sa mai oprit, dar asta dupa ce am schimbat un pumn de bujii.
  11. Are cineva de vanzare telescoape. Ma intereseaza daca se gaseste o fata completa, telescoape, juguri, roata fata cu sistem de franare (roata cu spite). Lungimea telescoapelor minim 90cm, roata 19 inch.
  12. Verifica daca nu cumva ai membrana claxonului strimba sau atinge de ceva. Daca nu posibil sa aiba probleme bobina, vezi sa nu fie in scurt, o poti masura cu un aparat de masura. Unele claxoane mai au si reglaje mecanice de unde poti regla cat de tare sa sune.
  13. Ar fi bine daca ai face rost de adresa de net. Eu am vorbit cu cineva in Elvetia pentru piese dar vad ca nu mai raspunde acum.
  14. Am o Aprilia Red Rose 125 si am nevoie de telescoape pe fata pentru ea si de jugul de sus. Anul fabricatiei este 1995, eventual pot pune poze cu piesele defecte. Telescoapele sunt curbate iar jugul rupt la un capat de prindere de la telescop Ma intereseaza daca gasesc piese pentru ea si binenteles cat costa asa arata motocicleta
  15. Aceasi intrebare, unde gasesc piese de schimb pentru Aprilia in Romania sau daca aduce cineva de afara.
  16. Unde gasesc un kit nou de lant si pinioane pentru Aprilia Red Rose 125, sau daca aduce cineva la comanda vreau sa stiu un pret. Un service Aprilia bun unde gasesc.
  17. Multumesc mult, pentru ca trebuie sa recunosc ca habar nu aveam.
  18. Am uitat sa mentionez ca are racire pe apa.
  19. Am o motocicleta Aprilia Red Rose 125 pe care am pornit-o periodic pe timpul iernii si am costatat acum ca scoate cred ca ulei pe esapament, sau cel putin este un lichid uleios. Motocicleta isi face singura amestecul de ulei si benzina, are rezervor de ulei si de benzina separat. Ce poate fi: condens (dar de ce lichidul este uleios) sau sa se fi inecat si sa scoata ceva benzina pe esapament. Pana acum nu am sesizat asa ceva, a mers bine si esapamentul era uscat tot timpul. Deja am intrat in panica pentru ca nici nu ma pricep bine la motoare, si prea dintr-o data s-a intamplat totul.
×
×
  • Creează nouă...