valhall Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 Cam la cati bani ma duce o revizie cu sincronizarea carburilor, schimbat ulei (manopera doar), eventual reglatul tachetilor, la un service de japoneze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Tacheti, care tacheti. Daca zornaie ceva la motor poate fi lantul de distibutie slab, care are un surub de reglaj pe partea din spate a blocului motor cam greu accesibil Eu am gasit un baiat bun prin militari care sa se ocupe de carbelitoare (singura chestie care trebuie sa o fac la gsxf-ul meu inafara de schimbat ulei, bujii, cauciucuri pe care le fac singur) M-a costat un bulion reglare si sincronizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Cam la cati bani ma duce o revizie cu sincronizarea carburilor, schimbat ulei (manopera doar), eventual reglatul tachetilor, la un service de japoneze? vorbeste cu Bogdan Padure pt ceea ce vrei tu. Numarul lui este 0723 583 512 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 CAM 1 MIL ESTE PESTE TOT.... BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Februarie 8, 2006 Autor Share Postat Februarie 8, 2006 va multumesc foarte mult, nu stiu ce ma faceam fara forumul asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 recomand Bogdan Padure - e om serios, la el imi fac si eu service-ul si sunt f multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate