Sari la conținut

mihaicbr

INACTIV
  • Număr conținut

    208
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mihaicbr

  1. Recuperare rapida George! Într-adevar zona respectiva prin spatele pietii obor e super naspa...banda 1(singura) ocupata mai mereu de masinile piețarilor, linii de tramvai, pietoni aiurea din toate partile si gropi la greu(dar cred ca tu d'asta o luasei pe acolo...sa te dai cu enduro). De Supercom ce sa mai zicem....îi plateste primaria sa ude si cand ploua...ei uda.....asa-i la noi. Baftă!
  2. preturile nu par asa de mari......dar totalul.....pe cine ati lasat garantie? sau era bancomat pe aproape
  3. eu zic ca VFR-ul le face pe celelalte doua la orice capitol. eu zic ca merita deplasarea, macar sa le vezi(vfr-urile).
  4. ce rost mai au toate discutiile astea??? a murit un om. R.I.P.
  5. Mah, voi mai mult ati mancat decat v-ati plimbat.....cel putin asa rezulta din poze: popas la Drajna....gratar in camping....peste in Delta. A fost o excursie culinara sau ce? Super pozele, imi pare rau ca n-am putut veni si eu.
  6. facem un topic: Fetele din Hot Wheels?......cu poze si filme......compromitatoare
  7. eu nu mai vin la "endureli" din astea gen Muntele Rosu sau Barajul Maneciu.
  8. data viitoare cand mai mergi cu numere de carton, sa zici ca n-ai talonul la tine.....poate scapi asa.(daca iti ia caroanele, iti faci altele)
  9. da' ce-ai facut? sau ce avea motorul neregulamentar de ti-a luat talonul?
  10. poate ies si eu luni la o plimbare scurta
  11. Mi-am schimbat zilele acestea bujiile si filtrul de aer la motocicleta.(Suzuki GSXF 600 din 1993) Nu stiu daca era absolut necesar sa le schimb dar am zis ca fiind cumparata second-hand, cine stie cand or mai fi fost schimbate...sau nu. Cand am scos bujiile vechi, m-am bucurat tare mult sa vad ca sunt foarte curate si "arse" exact asa cum trebuie sa fie, ca distanta la electrod e buna, ca nu au ulei sau alte depuneri pe ele......si m-am gandit sa le las tot pe astea considerand ca functioneza f bine si asa.(motorul mergea forte bine si cu astea, tragea bine, urca in ture, fugea de rupea). M-am uitat mai atent la bujiile vechi si am constatat o chestie tare ciudata: bujiile de pe cilindrii 1 si 3 erau NGK DR8ES(cele specificate in manualul ei si pe mai multe siteuri) iar pe cilindrii 2 si 4 erau bujii NGK DR8EA....care nu prea ar avea legatura cu tipul asta de motor. Asa ca le-am pus pe cele noi: toate patru DR8ES. Acum ma roade treaba asta: de ce o fi pus neamtul care a avut-o inainte 2 bujii DR8EA pe motor....o fi fost din economie?...sa o limiteze ca putere(desi nu mi s-a parut limitata in vreun fel)?, sa ii creasca puterea(putin probabil ca se poate face din bujii)? Am observat ca dupa inlocuirea filtrului de aer si a bujiilor, motorul a pornit ceva mai usor, si a urcat mult mai repede in turatie la ralanti(cu socul tras putin - asa se porneste a mea). N-am apucat sa fac o tura sa vad cum trage ca m-a prins noaptea si n-am mai montat carenele. Voi ce ziceti...care e diferenta intre DR8ES(ale ei conform specificatiilor) si DR8EA ???? si de ce?
  12. mers usurel, constant...la vale lasat in frana de motor...... am bonurile de benzina sa dovedesc...cel de la plecare cand am facut plinul si cel de la intrare in buc cand iar am umplut rezervorul. kilometrii nu am cum sa-i dovedesc.....dar crede-ma pe cuvant... 245km cu 10.4 litri si eu am fost surprins...placut
  13. am scos un super consum extraurban la katana mea week-endul asta: 4.25% in regim de touring....90-110km/h cu scurte momente de "alergat".
  14. la multi km fara incidente si asfalt uscat! frumoasa suzi, f buna de inceput.
  15. insanatosire grabnica! sper sa mai prinzi ceva din sezonul asta.
  16. Frumos motor Mielule. Felicitari pt achizitie.
  17. recomand Bogdan Padure - e om serios, la el imi fac si eu service-ul si sunt f multumit.
  18. sa imi dau si eu cu parerea: filtrul de aer cat de vechi este? si carburatoarele cand le-ai reglat/sincronizat ultima data? eu am patit ceva asemanator dupa ce am scos filtrul de aer si am scos frunzele din el(frunze de germania). dupa operatiunea asta tragea mai mult aer decat trebuie si pornea doar daca ii acopeream partial priza de aer de pe filtru(sub sea, inspre rezervor - gaura neagra). trasul socului ar fi trebuit sa faca acelasi lucru dar la mine n-a mers si mi-a fost frica sa n-o innec cu socul. bateria nu cred sa fie de vina din moment ce zici ca invarte bine electromotorul. sfatul meu: fa-i o carburatie...dar nu acum ci la primavara daca nu te mai dai cu ea. bafta!
  19. mi-a luat si mai putin la drum intins si regim de mers - touring dar niciodata peste 5. in oras nu stiu precis cat ia..presupun ca in jur de 6-6.5 maxim. e super motor dar i-ar mai trebui cativa calutzi.
×
×
  • Creează nouă...