COSMIN-EUGEN Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Daca se mai baga cineva plecarea pe 9 Mai ora 13.00 benzinaria Petrom Viva Militari. Nu asteptam pe nimeni decat daca se confirma pe topic. Cazarea -se ocupa fiecare . Retur 10 Mai ora : vedem noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Daca se mai baga cineva plecarea pe 9 Mai ora 13.00 benzinaria Petrom Viva Militari.Nu asteptam pe nimeni decat daca se confirma pe topic. Cazarea -se ocupa fiecare . Retur 10 Mai ora : vedem noi. baga si tu traseul si viteza de croaziera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Am fost de 1mai acolo. Peisajul a fost superb, insa "bazinele" termale cu zeama de mos (nu le pot numii altfel, erau in doua galeti de apa cam 10 batrani inghesuiti si in costum de baie ) mi-a intors stomacul pe dos Insa drumul dintre Petrosani spre Ramnicul Valcea a fost si mai mirific Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) Daca se mai baga cineva plecarea pe 9 Mai ora 13.00 benzinaria Petrom Viva Militari.Nu asteptam pe nimeni decat daca se confirma pe topic. Cazarea -se ocupa fiecare . Retur 10 Mai ora : vedem noi. Noi am fost acum 3 saptamani. E cam in paragina statiunea, cam tiganie la propriu la bazine si jeg in general. E pacat ca nu se baga bani e o zona misto ... un prieten dupa ce a aflat ca am mers s-a ofticat ca nu a stiu sa ne fi sfatuit sa mergem spre molodova noua (drobeta - orsova - moldova noua). Sunt si pensiuni in zona misto. Parerea mea. Oricum ar fi asfalt uscat si distractie placuta. Editat Mai 6, 2009 de BigDuke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 molodova noua (drobeta - orsova - moldova noua) Uite un colt de tara pe care il cunosc numai din vise. Ziceti care puteti sa mergeti. N-am nici un chef sa merg singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COSMIN-EUGEN Postat Mai 7, 2009 Autor Share Postat Mai 7, 2009 Cade excursia la herculane !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 poate sa dea careva mai multe date despre herculane ca tare as trage o fuga uichendul urmator acolo preturi cazare? cum sunt piscinele? ce temperatura au? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 poate sa dea careva mai multe date despre herculane ca tare as trage o fuga uichendul urmator acolo preturi cazare? cum sunt piscinele? ce temperatura au? In iunie, dupa intalnirea de la raul alb, am trecut pe acolo; cazare am gasit la fam. stroe: 0731.898.641 - 80 lei pe noapte, dar cred ca mai poti negocia; conditii f. bune la o vila, oameni extraordinari; bazinele nu le-am vazut dar am auzit ca sunt neamenajate si cam inghesuite; statiunea e neingrijita si manelizata, dar traseele in zona sunt super, cu asfalt ok; bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate