Sari la conținut

BigDuke

INACTIV
  • Număr conținut

    228
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de BigDuke

  1. Salut Bercenari! Intrucat nu reusesc sa mai ajung pe la intalniri de o perioada buna de timp , din motive intemeiate (nu am mai mers cu motorul ) m-am hotarat sa vand motocicleta. Daca sunteti interesati sau cunoasteti pe cineva interesat let me know . http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=am&ID=532675 Mersi mult, Radu
  2. Nicio problema. Nici eu nu am mai mers. Poate ne vedem vineri dc am drum si scap la o ora rezonabila.
  3. Salut. Printre zecile de giga de manuale s-a strecurat si un manual de service pentru Triumph Street Triple 675 ?
  4. Asa e ... da' la ce ploaie a fost duminica dimineata am ramas la somn .
  5. Se baga cineva maine dimineata la o tura pe cheia ??? Propun o plecare in jur de ora 9 de la OMV City Mall. Dc sunt doritori dati un sms la 0723679104 .
  6. Si cbr 600 rr poate fi extrem de manevrabil .
  7. pai dupa pasti, poate ne vedem pe la mac/arc .
  8. Bru nici eu nu m-am facut inteles. Trebuia neaparat sa imi achit o rata la banca si inchidea la 6. La unirii am luat-o spre izvorc ca sa ajung la sucursala bancii si asa ne-am pierdut. Poate ne vedem pana pleci. Sper sa reusesc si eu sa ajung la intrunire vineri sa va mai vad. Si eu vreau sa vand motorul , daca stiti pe cineva interesat , va multumesc pt eventuala recomandare.
  9. Aho aho ... am inviat si eu odata cu soarele asta si va salut pe toti cu drag ! Stiu ca nu e frumos sa intru direct in problema asa , dar na profiti si eu de amabilitatea voastra si va intreb ce adeziv sau metoda eficienta de a lipi o bucata de codita cunoasteti ? Mersi frumos .
  10. Cum e ? Ma refer la drum. Te protejaza de vant mai bine sau doar designul e diferit ?
  11. Nu te supara pe mine , dar nu vad ce rost are sa comunicam pe forum ... ai mai intrebat odata acelasi lucru acum 2 saptamani ti s-a raspuns de catre mine cu detalii exacte ce si cum . Nu ai ajuns la intalnire. Acum intrebi acelasi lucru ??? Daca se modifica locul intalnirii o sa anuntam atat aici cat si pe forumul nostru. Cred ca e mai interesant sa te prezinti dc vrei sa ne cunosti, decat sa verifici odata la 2 saptamani dc s-a schimbat locul intalnirii sau sa confrunti cu amintiri. Pari interesat nu de alta. Intr-adevar probabil dupa 1 mai o sa mutam locul intalnirii la mac brnacoveanu si nu la 17 ci in jur de 19. Pana atunci ne intalnim la provance vinerea la 19 .
  12. Pare cam SF povestea si mai ales sursele sunt dubioase (in cartier se vorbesc multe). Dar in acelasi timp mie mi se pare mult mai plauzibil decat canalul care i-a proiectat in stalp. Nu neaparat cu actorii logan si audi, dar cei doi ar fi putut fi acrosati. In orice caz dc povestea e sf sau nu , nu se va putea afla niciodata in urma anchetei politiei. @legionaru: In orice caz se pare ar fi mult mai constructiv sa dea pontul asta mass-mediei chiar si la otv decat sa astepte parerea ta (mai ales ca membru dac-motors, club din care face parte si qaz !!!). E bine ca ai demontat zvonul din 3 miscari, detective'. Sper sa intelegi ce am vrut sa spun si sa nu o iei ca pe un afront. Nu mai fiti asa sensibili si nu transformati forumul si mai ales topicul asta intr-un joc al orgoliilor sau un loc in care incearcati sa demonstrati ca sunteti mai destepti unii decat altii. Uneori nu va iese, si nu are nimeni de castigat nimic. R.I.P Qaz. R.I.P Mada
  13. Nu e un cerc inchis, ba dimpotriva suntem foarte primitori, dar destul de sceptici la oamenii noi pt. ca foarte multi (zeci) incep cu intrebarea unde si cand va intalniti eventual mai posteaza de 2 3 ori , le spunem detaliile (momentan ne intalnim la restaurant Provance langa piata straduintei , vineri la 19.00) si bineinteles ca nu vin la nicio intalnire. Exista si exceptii, dar sunt chiar exceptii. Daca ai da 2 3 4 pagini in urma ai vedea povestea de care iti spun eu aici. Forumul (forum.bercenarii.ro) poate fi accesat si fara sa fi logat. In topicul intalnirile noastre se dau detalii saptamanale despre intalniri (loc, ora), iar in intalniri de weekend , despre iesiri din oras. E intr-adevar o probl cu userii, dar o sa se rezolve cand o sa fie gata noul site. Voi ce credeti baieti mi-am incins degetele de pomana (sper sa nu) ? Cate posturi o sa mai treaca pana cand intreaba cineva unde si cand ne intalnim?
  14. Salut si bine ai venit printre noi . Iti pot imprumuta eu sa xeroxezi sau scanezi manualul in engleza, pe ala in romana l-am pierdut. Sau dc vrei iti pot da unul in franceza sau in spaniola . Da-ne si noua niste detalii, cat ai dat pe motoreta , cati km de unde ai cumparat-o ?
  15. Pai dc ti-ai luat tranta pe anu asta de acum poti merge linistit in maieu pantaloni scurti si slapi . E in jur de vreo 300 euro carena, dar incearca sa vb poate ti-o da la un pret mai mic. 0735353012 la service elf .
  16. Nu stiu dc o sa ne ajute sa ne inmultim dar am gasit comparatia asta pe youtube : .Nu am condus yamaha xj6, dar pot spune ca suzukiurile noastre sunt niste motocilete suprinzatoare (in sensul bun): extrem de manevrabile in ciuda greutatii, confortabile si as adauga foarte fiabile (am 30000 km cu a mea si nici cea mai mica problema de orice natura) .
  17. Glaciatiunea s-a incheiat. E timpul sa ne scoatem motoarele. Eu cel putin de aseara sunt pe 2 roti in noul an. Va astept si pe voi . Pt inceput, maine dc nu da ploaie sau ceva putem bea un ceai la arc la ora 6.30 7.
  18. La multi ani fericiti calare ! Eu m-as baga .... mai e ceva pana atunci insa .
  19. In configuratia stock (toba filtru bujii, eventual ulei semisintetic) nici mie nu mi-a trecut de 223. Cu toate astea schimbate (toba leo vince, bujii iridium, filtru sport pipercross, ulei full sintetic silkolene race) - 240 afisat. Mai conteaza si benzina - cifra octanica peste 98. In orice caz peste 200 deja e prea mult. De la 220 incolo urca destul de greu si trebuie sa te ascunzi bine sub parbriz. Eu mi-am schimbat si cauciucurile la 20000 km. Cred ca le aveam pe astea noi cand am ajuns la 240. Iarsi nu stiu cat de relevant e . In orice caz nu merita investitia pentru 13 km la ora in plus. Eu nu am facut astea pt tot speed ci pentru aspectul general al motoretei (cum arata cum se aude cum merge). Cica dc scoate catalizatorul (e inainte de bratul tobei finale) mai castigam cativa caluti in plus .
  20. Mersi , dar imi pusesem toba din martie. Nu se compara ma nimic cu toba stock
×
×
  • Creează nouă...