Sari la conținut

COSMIN-EUGEN

Membru
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de COSMIN-EUGEN

  1. Salut , caut o aripa roata fata Hayabusa 2008+
  2. Salut, aveti un grup de whatsapp pentru iesiri? La 45 de ani restul gastii mele s au dat pe scutere si la iesiri mai lungi e nasol lup singuratic.
  3. Salut , la ce ora si de unde este plecarea? V as insoti si eu.
  4. Salut , as vrea sa stiu daca si-a montat cineva asa ceva https://www.helibars.com/products/HeliBars%C2%AE-handlebar-risers-for-Honda-CBR1000RR/185.html sau http://www.ab-m.de/de/motorradzubehoer-shop-details/1/test/24/stummellenker-kit-multiclip-tour Eu am un CBR 1000 RR 2005 si as vrea sa-l fac mai confortabil .
  5. Salut , Donez urmatoarele : Ghete scurte XPD purtate masura 42 Ghete inalte turing/sport ProBike purtate masura 42 Pantaloni sport cu protectii FLM noi Sa bicicleta De preferinta doresc sa le predau personal pentru ca nu am timp sa ma ocup de curierat dar daca cauza o cere o fac si pasta . Tinind cont ca pantalonii sunt noi si n-as vrea sa-i gasesc la vanzare pe vreun OLX pentru a intra in posesia lor este necesar sa donati pentru orice cauza de pe acest site 100 RON sau daca se face o donatie de sange si se poate prezenta biletul de donator se adjudeca imediat . Dar din dar se face Raiul !!! Ma gasiti la tel 0741 017 015
  6. Hallo , hai cu roata ca zici ca suntem ultimii in Bucurestiul asta .
  7. salut , sunt interesat de o astfel de boxa, atat pentru inchiriere cat si pentru eventuala cumparare . Ma intereseaza detalii ca suprafata, acces utilitati etC. Ma poti contacta pe privat.multumesc
  8. Domnilor felicitari pentru organizarea unui astfel de eveniment . Era si timpul pentru a diversifica imaginea mototociclistului roman. Astept cu interes formarea unui club " pure motorcycle" fara valente muzicale sau care sa tina cont de mediul de utilizare al motocicletei .
  9. Salut , merg si eu dar raman peste noapte in HD . Intoarcere duminca.
  10. Propunerea mea /index.php?showtopic=356072
  11. Daca se mai baga cineva plecarea pe 9 Mai ora 13.00 benzinaria Petrom Viva Militari. Nu asteptam pe nimeni decat daca se confirma pe topic. Cazarea -se ocupa fiecare . Retur 10 Mai ora : vedem noi.
×
×
  • Creează nouă...