micro Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 Scuzati-ma ca va dderanjez cu un alt topic dar am nevoie de experienta voastra.Am vazut ca acest kit de masini face minuni in privinta acestor forme.Stiti cumva daca exista kit-uri speciale pt plastic,fibra metal??Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 EXISTA KIT PENTRU METAL, TABLA, FIBRA , LEMN ETC ACUM DEPINDE LA CE IL FOLOSESTI BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Februarie 9, 2006 Autor Share Postat Februarie 9, 2006 pai mie imi trebuie pt plastic si intrebarea mea este ce efecte are asupra moto ?multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 Daca nu spui ce vrei sa faci cu el, tot degeaba daca vrei sa lipesti vreo carena, exista adezivi speciali (rezistenti la temperaturi ridicate, efort mecanic etc) - de exemplu in gama Bison. Asta daca sigur e plastic, si nu e fibra; pt. fibra se procedeaza altfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 Pe romaneste se cheama "chit". Si dupa cum se spunea, depinde la ce vrei sa il folosesti. Poti lipi carene cu el, e OK, nu le ataca in vreun fel, DAR, in general carenele e nevoie sa fie FLEXIBILE, iar chitul face o lipire RIGIDA, asa ca la primul efort mecanic pe zona respectiva... surprize, surprize! ...si nu cu Andreea Marin. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Februarie 10, 2006 Autor Share Postat Februarie 10, 2006 ok mersi de sfaturi cred ca o sa il l;as asa cunm e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 ok mersi de sfaturi cred ca o sa il l;as asa cunm e CUM CREZI TU CA ESTE MAI BINE BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitzy Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 pai si eu as vrea sa pun niste chit in locul unde se prinde carena de cadru. intr-o parte e sarita putin vopseaua in jurul surubului si sunt si cateva crapaturi care pleaca de acolo si mi-e sa nu sara mai rau. a picat odata de pe cric... si s-ar putea sa sara in continuare din cauza vibratiilor. imi trebuie un anume chit sau merge si cu de-ala de masina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Depinde. Daca e facuta din fibra de sticla (carena) mai bine pui un pic de rasina. E flexibila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Februarie 12, 2006 Autor Share Postat Februarie 12, 2006 pt a nu iti intra apa poti sa pui niste silicon ca5re se intareste si actioneaza ca o garnitura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate