aditorpan Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 (editat) Am fost atentionat de catre amici ca n-am mai postat in ultima vreme nimic, partial adevarat, insa poze am mai pus pe sectiunea zonala.. mures/ture moto. Pozele urmatoare sant din primii 10000 km din sezon, am sa incerc sa fiu cat mai explicit si scurt totodata. pasul Bucin si instantanee de iarna din Cheile Bicaz prin M-tii Gurghiului impreuna cu Florin si noua achizitie Valea Bistra (M-tii Calimani spre Plaiul Stajii/ Poiana Cofului) traversare M-tii Gurghiului : Reghin Remetea-Ditrau Lacul Colibita (jud. Bistrita) Lacul Bicaz Cheile Bicaz Pasul Tihuta Valea Ilva (M-tii Calimani) instantanee din iesirile cu noii veniti din zona in lumea eduro-adventure Sa auzim de bine si sa ne vedem sanatosi pe forestierele patriei ! Editat Mai 8, 2009 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 excelenta tura, ai cauciucuri continental TKC 80 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Felicitari domnu Adi pentru turele bagate pana in acest moment, sa o tii tot asa Sa ai parte de cati mai multi km de aventura, pe meleagurile mioritice Salutari de la Sibiu, si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florad Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 (editat) excelenta tura, ai cauciucuri continental TKC 80 ? Salutare ! pe spate are Mitas e09 ; am postat pe TA cu ce ma dadeam pe a mea (Mitas E 09-e drept ca pe asfalt se duc repede,dar cand intri pe forestiere esti profesor! ) http://www.transalp.ro/forum/crash-bar-uri-tari-t23-15.html Editat Mai 9, 2009 de florad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florad Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Salutare ! pe spate are Mitas e09 ; am postat pe TA cu ce ma dadeam pe a mea (Mitas E 09-e drept ca pe asfalt se duc repede,dar cand intri pe forestiere esti profesor! ) http://www.transalp.ro/forum/crash-bar-uri-tari-t23-15.html p.s. anvelopele din poza cred ca aveau cam 4000km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Foarte faine turele,felicitari si sa bei cat mai multa apa de izvor ,ca cine stie pana cand va mai fii potabila,in ritmul in care se polueaza in ziua de azi. Salutari de la Hunedoara, Dacul si calinmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 9, 2009 Autor Share Postat Mai 9, 2009 Multumesc tuturor de urari ! Astept sa ne revedem la vreo intrunire sau tura montana ! p.s. anvelope: fata E07 spate E09 (are facuti cam 7-8 mii km )... si mai merge 3-4 mii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 9, 2009 Autor Share Postat Mai 9, 2009 De la iesirea de astazi, M-tii Calimani, Valea Cofului. Mai multe poze aici: /index.php?...0&start=740 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 10, 2009 Autor Share Postat Mai 10, 2009 Azi 10.05.09... tura pe Vf. Scaunul Domnului, M-tii Calimani, bolovani noroi, zapada. Traseu cu grad mai ridicat de dificultate... Mai multe poze si detalii aici: /index.php?...0&start=740 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate