tacanel Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 1, 2006 Autor Share Postat Martie 1, 2006 ......ma,tu esti lud!!!!!.. ...asta era pt ciobanu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 ......ma,tu esti lud!!!!!.. ...asta era pt ciobanu?? nu mah,ca el are suzukiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 2, 2006 Autor Share Postat Martie 2, 2006 nu mah,ca el are suzukiiiii ...da ma,dar putea fi o aluzie la discutiile de alalta seara in care kawa rulls!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 (editat) nu mah,nu fac aluzii la nimic.am gasit chestia pe un forum kawa si mi s-a parut funny atata tot. Editat Martie 2, 2006 de tacanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 2, 2006 Autor Share Postat Martie 2, 2006 ...pai sa stii ca e faina!!..ca si aia cu ala de-ti intra pe calculator sa vada ce faci!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 da.cealalta nu poate fi pusa aici.nu ma lasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 3, 2006 Autor Share Postat Martie 3, 2006 da.cealalta nu poate fi pusa aici.nu ma lasa. ...cine nu te lasa????...parintii?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikeAR Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 ...cine nu te lasa????...parintii?? ma, e interzis ...ce nu ti-e clar? ha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 ma, e interzis ...ce nu ti-e clar? ha? danke lemon cred ca-i pus pe soti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 (editat) pai am si eu un suzi mic de mine cu iti era si tie nu sunt aradean 100% dar 75 tot sunt?ma primiti si pe mine? nu am poze cu motoru ca sunt prea mari dar mai incerc Editat Martie 4, 2006 de bruno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 6, 2006 Autor Share Postat Martie 6, 2006 ...am eu poze cu tine si motoru tau!! ma, e interzis ...ce nu ti-e clar? ha? ...ma,io cred ca voi ati citit instructiunile de la inceput!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 frumoase poze.In ce data au fost facute? nu mai stiu cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 6, 2006 Autor Share Postat Martie 6, 2006 care dintre ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 care dintre ele? care dintre ele?alea de pe valea muresului cand facea misu pe ninja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 ...am eu poze cu tine si motoru tau!! ...ma,io cred ca voi ati citit instructiunile de la inceput!!! mah,io am incercat si nu mo lasat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 6, 2006 Autor Share Postat Martie 6, 2006 (editat) @ tacanel,cine nu te-a lasat? @ claudiu!!pai da clik pe poze si se fac mari si atunci poti citi data!! pozee_033.mpg Editat Martie 6, 2006 de GIV 32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCrown Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Pt tacanel_motoru arata super,l-am vazut anu' trecut vara-toamna la podgoria,eram cu masina cu niste colegi mergeam pe strand.Ce vreau sa zic e ca motoru o "murit" la semafor si motociclistu' ce-l "pilota" lo impins pe trotuar pe partea stanga langa statia de tramvai.Totusi prin centru ne-o depasit pe partea stanga desi mergeam pe ultima banda(mishto depashire ),am uitat sa zic ca era impreuna cu alt motor care avea si pasager.Da destul cu istoria asta!Ce vreau sa zic e ca motoru ala trebuie sa aibe ceva probleme mai ales ca pretul lui era 3200 neg si acum e 2200_un pret prea mic pt asa motor!sincer care e problema lui? Dc ma insel imi cer scuze! Si scuze ca am fost off-topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 (editat) @ tacanel,cine nu te-a lasat? @ claudiu!!pai da clik pe poze si se fac mari si atunci poti citi data!! dracu nu m-o lasat. de unde vrei sa stiu io? Pt tacanel_motoru arata super,l-am vazut anu' trecut vara-toamna la podgoria,eram cu masina cu niste colegi mergeam pe strand.Ce vreau sa zic e ca motoru o "murit" la semafor si motociclistu' ce-l "pilota" lo impins pe trotuar pe partea stanga langa statia de tramvai.Totusi prin centru ne-o depasit pe partea stanga desi mergeam pe ultima banda(mishto depashire ),am uitat sa zic ca era impreuna cu alt motor care avea si pasager.Da destul cu istoria asta!Ce vreau sa zic e ca motoru ala trebuie sa aibe ceva probleme mai ales ca pretul lui era 3200 neg si acum e 2200_un pret prea mic pt asa motor!sincer care e problema lui? Dc ma insel imi cer scuze! Si scuze ca am fost off-topic da ceva probleme are un motor schimbat.si are 35000km.ce zici de chestia ca-mi trebe bani?sa inmatriculez celalalt motor?ca bujetu s-a dus pe "bip". dar drept-i ca fiecare poa sa dea cu presupusu. portocalii! e bine? am uitat;lapugean ciprian,prieteni imi spun tacanel.de ce oare?nu stiu Editat Martie 7, 2006 de tacanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 (editat) ce varza-i pe topicu' asta Catalin Ranta Honda CB 500 AR 07 HZG Editat Martie 7, 2006 de akkimo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 8, 2006 Autor Share Postat Martie 8, 2006 .....prieteni imi spun tacanel.de ce oare?nu stiu....... ....... ....oare?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Honda VF400F..... apare si alaturi de Aprilica lu Calin aka "ApriliaFan" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 13, 2006 Autor Share Postat Martie 13, 2006 ...atit ,,,altii nu mai sunt!!...daca mai stiti pe altii care au motoare scrietii aici si pe ei!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 ...atit ,,,altii nu mai sunt!!...daca mai stiti pe altii care au motoare scrietii aici si pe ei!!!!!! daca vrei ma mai pun eu o data de vazut http://www.funnypop.com/pictures/showphoto...&cat=505&page=1 scuze ca scriu aici dar stiu ca te uiti Giv32 uite ce am gasit pe net azi asta da burnout dar ce crezi ca se anunta ciclism in Arad si inca o ''motoare'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 asta da burnout faina chestie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate