branconier Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 Sal ApriliaFan, o sa postez in poponeataând si ceva poze, da până atunci aÂş avea nevoie de scărițe ptr. pasager ptr. AF1, sau daca mai ai motoru', poate îmi împrumuți Âşi mie măcar una din scărițe ptr. câteva zile să dau cuiva comandă să îmi facă Âşi mie, că îi naÂşpa să nu poți duce pe nimeni...., dacă mă poți ajuta cumva,... pls, sau oricare de pe forum dacă aveți idee unde aÂş putea să-mi găsesc...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 Salut lume, sunt nou pe aici! Sunt dintr-un "satulet"(dragut)-Neudorf- situat langa orasul Lipova(cam la 7 km de Lipova). Am o intrebare care e putin Off-Topic Deci: momentan detin un scuter Peugeot Speed Fight 2-an fabricatie 2004- nu am circulat nici macar 2000 km(mai am de parcurs vreo 100 km pana ajung la 2000). Am dat pe el circa 2200 euro; problema e ca m-am saturat de el, si as vrea altceva, ceva mai puternic. Dar problema e urmatoarea: am doar 16 ani si nu stiu ce fel de motocicleta "mai mare" imi este permis(prin lege) sa conduc. Imi poate da cineva un sfat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 Daca ai 16 ani poti face scoala de soferi si sa obtii categoria A1, cu care poti conduce conform legii, motocicleta sau scuter, de maxim 125 cmc, si 11 kw putere (11*1.36=14.96 Cai Putere), cam asta e oferta statului român, acuma tu decizi ce faci, scoala te costa cam 400 ron cu tot cu analize, ore de conducere,etc... Asa ca gandeste-te si alege singura optiune: FĂ ÂŞCOALA DE ÂŞOFERI, pentru minima siguranta a ta si a celorlalti participanti la trafic, si pentru a circula LEGAL !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 Scoala de soferi oricum o faceam daca imi cumparam o motocicleta mai puternica: ceva de 125 cmc si/sau 11 kw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 Daca ai 16 ani poti face scoala de soferi si sa obtii categoria A1, cu care poti conduce conform legii, motocicleta sau scuter, de maxim 125 cmc, si 11 kw putere (11*1.36=14.96 Cai Putere), cam asta e oferta statului român, acuma tu decizi ce faci, scoala te costa cam 400 ron cu tot cu analize, ore de conducere,etc... Asa ca gandeste-te si alege singura optiune: FĂ ÂŞCOALA DE ÂŞOFERI, pentru minima siguranta a ta si a celorlalti participanti la trafic, si pentru a circula LEGAL !!! si uite varianta mai putin legala si nici prea costisitoare http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunt-d...1993-14206.html scuze pt off topic dar nu m-am putut abtine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 nice try Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApriliaFan Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Sal ApriliaFan, o sa postez in poponeataând si ceva poze, da până atunci aÂş avea nevoie de scărițe ptr. pasager ptr. AF1, sau daca mai ai motoru', poate îmi împrumuți Âşi mie măcar una din scărițe ptr. câteva zile să dau cuiva comandă să îmi facă Âşi mie, că îi naÂşpa să nu poți duce pe nimeni...., dacă mă poți ajuta cumva,... pls, sau oricare de pe forum dacă aveți idee unde aÂş putea să-mi găsesc...... Salutare braconierule... Eu nu mai am nimic de la motor.... insa pot sa iti dau un link de afara, poate o sa ai nevoie de el...sper sa nu, dar cine stie.... a, si inca ceva, e in germana, sper sa te descurci... http://www.centroricambi.de/ aici gasesti orice pt arpilia asta...nasolia e ca tre' sa cumperi de minim 100 de euro sa trimita in RO. m-am uitat pe acolo, au scarite, la 12 euro/bucata SH. Ai mai putea sa incerci la Avramutiu...aduce piese...dar nu stiu mai multe...mai urla pe aici pe forum...poate te ajuta careva... Apropo...cu cat ai luat motorul? din ce an ziceai ca e? cati km? de unde l-ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 multzam ... motoru' l-am luat pentru fratemio că are 16 ani Âşi o făcut A1, îi din '88 (cam vechiuț), am dat pe el 1000 euro, de la TimiÂşoara, da' acuma mai dau 100 euro să-i fac reparațiile la motor...asta e... Ăi-ai luat motor nou? că am fost pe Âştrand (cred că duminică) Âşi am văzut un motor AR .. KRX vis-a-vis de Laser la Ăuți sau aÂşa ceva... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApriliaFan Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 multzam ... motoru' l-am luat pentru fratemio că are 16 ani Âşi o făcut A1, îi din '88 (cam vechiuț), am dat pe el 1000 euro, de la TimiÂşoara, da' acuma mai dau 100 euro să-i fac reparațiile la motor...asta e... Ăi-ai luat motor nou? că am fost pe Âştrand (cred că duminică) Âşi am văzut un motor AR .. KRX vis-a-vis de Laser la Ăuți sau aÂşa ceva... ? Nah eu l-am dat la cineva...din pacate, ca orice frumos in viata...trece si raman doar amintirile si un gust amar in gura ca nu mai e....as mai da o tura cu motoru' acuma de numa...da' nah...ata ete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 In sfarsit e gata motocicleta, am crezut ca trece vara si nu o sa apuc sa ma plimb un pic... da' asta e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 In sfarsit e gata motocicleta, am crezut ca trece vara si nu o sa apuc sa ma plimb un pic... da' asta e... e reusita troscoleta poti sa-mi spui si mie daca tu ai vopsit-o cat a costat si unde a fost facut(inclusiv vopseaua), mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 ma costat 3.000.000, "la negru", ca am niste prieteni care lucreaza la un atelier de vopsitorie si au facut lucrarea fara sa stie sefu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 ok, mersi eram si yo curios la preturi, numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Salut ! Dani Alexa ma numesc si mi-am luat o hayabusa alba. Sunt din Aradul Nou si sunt deschis diferitelor propuneri de excursii si distractii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 20, 2006 Autor Share Postat Septembrie 20, 2006 Salut ! Dani Alexa ma numesc si mi-am luat o hayabusa alba. Sunt din Aradul Nou si sunt deschis diferitelor propuneri de excursii si distractii. ...asa!!!... .....vezi ca se poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Salut ! Dani Alexa ma numesc si mi-am luat o hayabusa alba. Sunt din Aradul Nou si sunt deschis diferitelor propuneri de excursii si distractii. bine-ai venit printre noi. cand treci pe centru poti sa te si opresti pe la noi ca nu te mancam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 cand treci pe centru poti sa te si opresti pe la noi ca nu te mancam Aham....dar cum e cu scuterisiti? Nici din-astia nu manacati? Ca poate ma plimb si "yo" candva pe-acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 Aham....dar cum e cu scuterisiti? Nici din-astia nu manacati? Ca poate ma plimb si "yo" candva pe-acolo. Salut ! Sa stii ca eu m-am oprit pe acolo si nu m-au mancat.. inca. Deci esti in siguranta daca vii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 23, 2006 Autor Share Postat Septembrie 23, 2006 Aham....dar cum e cu scuterisiti? Nici din-astia nu manacati? Ca poate ma plimb si "yo" candva pe-acolo. ...de ce crezi tu ca cineva dintre noi ar minca pe altcineva??...inca nu a fost mincat nimeni,doar no-i fi tu primul??.. ...vino numai pe la notting hill ca nu patesti nimic!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 (editat) ...de ce crezi tu ca cineva dintre noi ar minca pe altcineva??...inca nu a fost mincat nimeni,doar no-i fi tu primul??.. ...vino numai pe la notting hill ca nu patesti nimic!! Era o gluma, mai . Voi incerca sa vin intr-o zi pe acolo...imi trebuie timp liber, ca daca merg cu 56 km/h de la Lipova pana la Arad imi trbuie ceva timp Editat Septembrie 23, 2006 de Andreas_Krastl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Octombrie 6, 2006 Autor Share Postat Octombrie 6, 2006 Era o gluma, mai . Voi incerca sa vin intr-o zi pe acolo...imi trebuie timp liber, ca daca merg cu 56 km/h de la Lipova pana la Arad imi trbuie ceva timp tot ca o gluma!!!....ia-ti elan de pe podul de la lipova si vii mai repede!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 mah da fete motocicliste nu sunt in Arad? ca eu nu am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Octombrie 9, 2006 Autor Share Postat Octombrie 9, 2006 mah da fete motocicliste nu sunt in Arad? ca eu nu am vazut ...sunt citeva dar nu se arata!!...sunt multe care ar vrea dar cu atita ramin si mai sunt care au fost dar au renuntat din varii motive!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Pepe trebuie sa stie mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Octombrie 10, 2006 Autor Share Postat Octombrie 10, 2006 Pepe trebuie sa stie mai bine ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate