smile Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 salut!am cumparat o toba daia cu prindere pe flansa si vreau sa ii fac un cot sa o pun pe un dr-z 400....cotul se poate copia dupa cel original....unde as putea sa fac si eu asta?!aveti idee cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 ai pm ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Mai 10, 2009 Autor Share Postat Mai 10, 2009 am vazut merci! anuntul ramane valadil....exista cineva care poate sa imi faca asa ceva din teava normala?!....nu inox... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Eu iti pot face, dar sunt din Braila ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate