lucian.n Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 Neatza, poze din we asta, de la Rasnov. Super vreamea, un pic cam cald... traseul... "tare" pe alocuri... cu ceva udatura. Poze AICI Pozele sunt de ieri, in rau, astazi am reusit sa urcam acel rau, singuri fara ajutor... si fara posete. Greu... Multumim baietilor pentru invitatie!! Va asta la Campulung cat o sa termin traseul cu cele 3 speciale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Frumos Luciane dar cred ca terenu se preteaza mai mult la un trial. Vad ca nu prea mai faceti hard enduro treceti spre extrem enduro. Felicitari si la cat mai multe trolieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Mai 11, 2009 Autor Share Postat Mai 11, 2009 Frumos Luciane dar cred ca terenu se preteaza mai mult la un trial. Vad ca nu prea mai faceti hard enduro treceti spre extrem enduro. Felicitari si la cat mai multe trolieri. facem si noi ce putem... ne-a tras Babes dupa el... ce sa-i faci, omul nu stie sa se opreasca si nu poti sa-l lasi singur. la un moment dat, intr-o zona mai nashpa, l-am intrebat pe Babes daca-l ajut. citez raspunsul lui: "Eu v-am ajutat pe voi?!?@...." ce sa-i mai zici... il lasi in pace stie sa se opreasca... sa se opreasca cand a ajuns sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stealthTT Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 e chiar nebunie pe unde a-ti urcat. Bravo Super Poze atat astea cat dar si cele din semnatura. Bravo. ps: ce aparat folosesti in deplasarile pe munte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Mai 12, 2009 Autor Share Postat Mai 12, 2009 pai... in general folosesc un canon A650 dar l-am lovit si nu l-am avut timp sa-l repar , acum am folosit pt poze telefonul din dotare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 BETONarmat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stealthTT Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 pai... in general folosesc un canon A650 dar l-am lovit si nu l-am avut timp sa-l repar , acum am folosit pt poze telefonul din dotare. bun A650 ala ptr drumetii, dar nici cu telefonul nu mie rusine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Mai 13, 2009 Autor Share Postat Mai 13, 2009 Asa e! Canonul ala e superb! foarte rezistent, filmeaza si pozeaza super! cat despre telefon... e genial, 9mp... ne descurcam si cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stealthTT Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 9 mp? da ce telefon e ala? scuza-ma dar nu am auzit de 9mp pe telefon mai ramane sa scoata un telefon cu obiectiv de 200. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Mai 14, 2009 Autor Share Postat Mai 14, 2009 Sony Ericsson C905 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 excelent!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate