baluba16 Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 (editat) Saluatare Daca aveti cumva pe acasa vreun telescop spate de MINSK va rog sami ziceti cami trebuie neaparat Si eventual un pret Multzam!!! Chiar n-aveti nici unu Editat Februarie 13, 2006 de baluba16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Saluatare Daca aveti cumva pe acasa vreun telescop spate de MINSK va rog sami ziceti cami trebuie neaparat Si eventual un pret Multzam!!! Chiar n-aveti nici unu De ce nu pui telescoapele alea ce le am eu pe simson!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 am 2 telescoape de IJ bune la 800 000 perechea. Stiu ca merg la Minsk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_1977 Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Saluatare Daca aveti cumva pe acasa vreun telescop spate de MINSK va rog sami ziceti cami trebuie neaparat Si eventual un pret Multzam!!! Chiar n-aveti nici unu io am numai arcurile, daca te ajuta cu ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Februarie 14, 2006 Autor Share Postat Februarie 14, 2006 am 2 telescoape de IJ bune la 800 000 perechea. Stiu ca merg la Minsk Ori cum mersi pt. oferta Dalea de ij am si eu de tote dar imi trebuie mai inalte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 Ori cum mersi pt. oferta Dalea de ij am si eu de tote dar imi trebuie mai inalte nu credca sunt asa scumpe aduc astia in bazar la suceava o sa ma interesez cat costa si o sa ti spun daca te intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate