IraSciBil Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Unde gasesc asa ceva? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Unde gasesc asa ceva? Multumesc! Pai ia cauta intr-un catalog Louis sau altceva. E cumva vorba de un cod ceva dupa numele Ngk, nu? bpr6es << nu stiu ce inseamna, ma rog, ptr. ce / la ce-ti trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rixos Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 BPR6ES - 8,93 RON / Buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 La dealerul NGK din spatele Circului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 La dealerul NGK din spatele Circului. adica "auto karma"...vezi ca au si site.AUTOKARMA Eu mi-am gasit tot la ei bujii si la super preturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Februarie 13, 2006 Autor Share Postat Februarie 13, 2006 La dealerul NGK din spatele Circului. adica "auto karma"...vezi ca au si site.AUTOKARMA Eu mi-am gasit tot la ei bujii si la super preturi Sar'na,trec zilnic pe linga ei si habar n'aveam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 La baietii de la auto karma...le-am dat codul bujiei si m-am dus peste 2 ore si am luat-o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate