CEMAAPUCAT Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Are cineva idee unde pot sa gasesc o platforma care sa imi transporte motorul pana la RAR si inapoi pentru identificare in Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 cauta la membri pe morar(u)george. el se ocupa cu asta, la pret decent si e ff saritor. 0744371224. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 cauta la membri pe morar(u)george. el se ocupa cu asta, la pret decent si e ff saritor. 0744371224. Si eu am apelat la ei ....super operativi, pretz ok !!!! Vezi ca au afisat chiar pe forum date de contact+conditii etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 (editat) Ciao . Cand am transportat-o eu am fost acolo la obor si am luat un papuc dala de mobila. M-am inteles cu el si a fost ok. A mai comentat el ... pe buna dreptate insa ca a pierdut timpul pe la rar ... a veirficat Dinicutzu motocicleta imediat si am stat o ora la coada pentru o taxa de cacao Nici nu a dat moto jos din papuc ! Success ! Editat Februarie 13, 2006 de Fanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate