cristache Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Salutare!Duminica dimineata,17 mai,voi fi in Slanic Prahova, dupa intilnirea Veteranilor si m-am gindit sa fac o plimbare pe forestiere prin zona...si nu as vrea sa fiu de unul singur... Va atasez o idee de traseu...putem discuta si alta variante... Eu am un Suzuki DR 650 incaltat cu Mitas E 09, ar fi bine sa avem motoare asemanatoare si incaltate cu ceva crampoane...care ne vor ajuta sa trecem prin zonele mai dificile... Excursia va fi doar o zi, deci seara ar trebui sa fim in Bucuresti... Va astept sa va anuntati si sa dam o tura impreuna...(eu voi face chiar si singur o plimbarica...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Mai 18, 2009 Autor Share Postat Mai 18, 2009 (editat) Pina la urma am reusit sa facem un traseu duminica...Am fost impreuna cu Jean si cu Mihai, posesori de Africane, pina pe Valea Doftanei si pe forestier pina la Sacele...pe forestier ne-am intilnit cu un baiat din Cimpina cu un Transalp. Pun si citeva poze: Editat Mai 18, 2009 de cristache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyrip1 Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Salut, eu sunt atvist din Valea Doftanei, cand mai dati o tura pe acolo sau prin Prahova si daca mai vreti colegi ( chiar daca au 2 roti ajutatoare in plus) dati-mi si mie un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate