Sari la conținut

adyrip1

Membru
  • Număr conținut

    351
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de adyrip1

  1. Caut un parbriz touring pentru un FZ6 Fazer S1 2006, in stare buna. Sunt dispus si la un schimb cu parbrizul meu actual stock.
  2. Daca ai doua hop si eu, tocmai vroiam sa postez un anunt de cumparare cand am dat peste threadul asta.
  3. O sa ne uitam si la BMW, mersi. Oricum ce gasisem nu era ce trebuie, mai cautam. Multumesc!
  4. Multam fain, ajuta feedbackul. Si asta are ABS, notat cu bujiile. Asta ar fi si preferinta mea, dar sa vedem si ce ii place ei. As prefera 4 cilindri, eu am FZ6 si parca merge mai rotund decat un motor 2, dar toata lumea lauda DL-ul pentru fiabilitate.
  5. Stiu ce zici, ideea e ca mai dureaza sa stranga banii.... Cam de asta si eu inclinam spre DL650. Are injectie, e o idee mai nou, dar citeam ca e mai greu de manevrat la viteze mici, avand centrul de greutate mai sus. Mersi de sfat!
  6. In mintea mea acelasi stil insemna pozitia in sa. Point taken. Banuiesc si eu asta, la anii astia si banii astia nu o sa gasesti ceva onest decat printr-un miracol. Asta e asumata. Revenind la intrebarea principala, care ar fi mai buna ca prima motocicleta? Din perspectiva ciclisticii, usurintei in folosire? Fiabilitatea e o loterie la amandoua, dar ma intereseaza mai mult aspectul carburatie vs injectie. LE: haha, inteleg dar no pictures
  7. Ai dreptate, am uitat sa pun anii, CBF600 din 2005 vs DL650 din 2007. Sunt acelasi stil, si din ce am citit pe net CBF600 are carburatie. Si o poza cu modelul HONDA CBF600, ca sa fie clar la ce model ma refer.
  8. Am nevoie de niste pareri despre alegerea unei motociclete pentru o incepatoare. Are 1.80, deci nu e o problema inaltimea. Motocicleta va fi folosita si prin oras si la drum. Din ce am citit pana acum, Honda CBF600 are review-uri bunicele, dar este totusi un motor pe carburatie si din cate stiu carburatia e mai pretentioasa si consuma o idee mai mult. Vanzatorul insa ofera un an garantie la motor si cutie, ceea ce e totusi un plus. DL650 iarasi are review-uri bune, este injectie, dar din ce am citit are centrul de greutate mai sus si la viteze mici poate pune probleme pentru un incepator. Pretul e undeva in jur de 2800-3000 negociabil pentru amandoua. Ca si rulaj CBF-ul are in jur de 30k declarati, DL650 in jur de 40k, dar din extrasul de la RAR a avut kilometrajul dat inapoi si are probabil 60-70k pe baza estimarilor mele. Daca ati avut/mers cu cele doua modele, care e sfatul vostru? Care e o alegere mai buna pentru o incepatoare?
  9. Salut, a reusit cineva sa repare unitatea de ABS de la un FZ6 S1?
  10. Eu am incercat niste dopuri Loop, sunt foarte ok din punct de vedere al confortului si cumva reduc vajaitul vantului dar tot poti purta o conversatie cu ele in urechi si casca pe cap, auzi motorul si traficul. Ar fi mai aproape de ceva gen noise cancellation, desi sunt niste dopuri din silicon.
  11. adyrip1

    Accidente 2023

    Inca unul la Brasov https://www.news.ro/eveniment/brasov-doi-tineri-pe-motociclete-au-murit-dupa-ce-s-au-ciocnit-frontal-cei-doi-nu-aveau-permise-de-conducere-nu-purtau-echipament-de-protectie-iar-motocicletele-nu-aveau-sisteme-de-iluminare-1922400022122023091221323423
  12. Recomand Born Free Riders, e la Electronicii. E barbat, dar nu tipa, cel putin nu l-am vazut eu.
  13. Am fost si eu in seara asta la ei. Proprietarul e foarte ok, au reduceri mari, lichideaza stocul. Am luat echipament de touring: - geaca textila cu protectii L2, inclusiv spate - pantaloni textili cu protectii genunchi si sold - manusi - cizme de piele cu protectie Toate la aproape 1700ron. E pacat ca pare ca se pierde brandul asta.
  14. Eu am facut la masina varianta pe invers, comanda acceleratie la mana, piesele au costat vreo 25ron (schimbator cu frecare - ca sa nu aiba trepte, asta revine singur la pozitie, cablu transmisie bicla + manson + suruburile de terminatie ale cablului). Cred ca poti improviza o pedala, cu un schimbator asemanator.
  15. Salut, Eu si inca 2 prieteni vrem sa ne luam permisele moto. Ne-am gandit sa ne luam si A-ul si am inceput sa ne uitam dupa scoli. Am intrat si aici si am cautat ceva recomandari si nu prea am gasit ceva clar. Multe topicuri vechi, ma gandesc ca lucrurile s-au mai schimbat intre timp. Toti 3 avem carnet cat B de peste 10 ani si km sub centura. Eu unul am mers si cu scuterul o perioada. Stam toti in zona Pta Muncii, asa ca aveam pe lista AdiMoto (Ilioara), Ami (Electronicii) si vad ca a mai aparut una noua pe Basarabia Q tehnic. M-ar interesa niste recomandari de la oameni care au trecut prin ele. Daca ar fi sa faceti scoala a doua oara, ati mai alege scoala aia? Ce am cauta: - instructor ok (sa aiba metoda sa explice) - sa nu aiba niste toroape de motociclete care se dezmembreaza sub tine (am avut experienta asta cu Dacia pe care am dat de cat b ) Mersi! PS: Sunt constient ca nu ramanem din scoala cu mare lucru, in scoala la noi mai mult dresezi maimuta sa faca niste miscari conditionate si cam atat.
  16. Vezi ca drumul care urca de la Ostrov spre Cernavoda via Aliman e o optiune interesanta. Sunt cateva portiuni mai denivelate, dar peisajele sunt f misto si e putin circulat.
  17. Eu am fost acum 2 ani, la Poarta Vanturilor e pus mare semn cu rezervatie si accesul interzis. Acelasi regim ca de la Piatra Arsa spre Babele. Drumul exista, dar nu e permis accesul. Noi am fost cu o actiune organizata de un Club 4x4, ne astepta un Duster de la Jandarmerie sus, ne-au luat datele soferilor si numerele acareturilor si ne-au lasat pana la urma.
  18. Vezi ca la Lacul Vulturilor nu mai ai voie cu mijloace motorizate. Jandarmeria Montana patruleaza pe acolo si amenzile nu sunt mici. Multumiri idiotilor care si-au batut joc si s-au dat in spectacol pe acolo.
  19. Mie mi se pare o idee ok, bineinteles vor fi si cercopiteci care vor profita de asta. Dar sunt destui si acum care conduc motoare si masini. Acum cu B-ul parca poti conduce scutere pana in 49cc, deci doar extind un pic cilindreea maxima.
  20. Depinde ce prioritati ai. Un traseu mai frumos, mai rapid, etc. Eu unul am mers la Cluj in ultima vreme pe varianta 2. E foarte frumos drumul, e ok intretinut (nu ai zone cu gropi mari), parca mai putin aglomerat decat Valea Oltului si se circula mai decent.
  21. Atentie ca zona din jurul Lacului Vulturilor este rezervatie acum si nu ai voie cu acareturi motorizate. Eu cand am fost acum 1 an, era si o masina de la Jandarmerie care se invartea pe acolo. La Tabla Butii nu e o problema.
  22. Subscriu la Nightbreaker, chiar isi merita banii. Chinezismele LED sunt o porcarie. M-am gandit si eu initial dar daca te uiti la reviews pe Youtube o sa vezi ca majoritatea sunt porcarii. Farul e gandit pentru bec incandescent asa ca focalizarea e optimizata pentru un bec incadescent. Daca tu pui altceva acolo, Xenon sau LED, o sa le scoti ochii tuturor in trafic si cel mai probabil o sa ai si iluminare proasta. Si poate ramai si fara talon.
  23. adyrip1

    Accident sun plazza

    "Motociclistul a încercat să depășească pe linia de tramvai, a pierdut controlul și a intrat în refugiu, după care a fost aruncat în autoturism", a spus Munteanu." https://www.agerpres.ro/social/2017/08/25/motociclist-accidentat-pe-calea-vacaresti-a-fost-prins-sub-un-autoturism-21-00-40
×
×
  • Creează nouă...