CREW Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Stiti vreun service in CONSTANTA care face pistoane/segmenti la comanda ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tomasinio Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 nu este nici unu stiu ca e greu prin bucuresti gasesti cate vrei eu tot din cta sunt ce m-am mai chinuit cu o jawa de 350 dar paote il cunosti pe vali el te poate ajuta cu de toate VALI salut!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CREW Postat Februarie 13, 2006 Autor Share Postat Februarie 13, 2006 nu este nici unu stiu ca e greu prin bucuresti gasesti cate vrei eu tot din cta sunt ce m-am mai chinuit cu o jawa de 350 dar paote il cunosti pe vali el te poate ajuta cu de toate VALI salut!! Cine este Vali ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
'n_DUR_o Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 Vali Vijelie... glumesc... pt ce vrai,bre, sa faci segmenti?pt planeta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CREW Postat Februarie 14, 2006 Autor Share Postat Februarie 14, 2006 Vali Vijelie... glumesc... pt ce vrai,bre, sa faci segmenti?pt planeta? Pt asta frate : /index.php?showtopic=35908 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate