gabriel03 Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 de curand am observat ca la capatul unde se se termina furtunul acela de ghidat al sufei de acceleratie la caburatoare sunt cateva firicele rupte(uzura).cat ar costa o astfel de sufa si se schimba greu?modelul e un gsxr de 600 din 98' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khazar Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 (editat) Sufa aia e universala, gasesti la orice magazin de piese auto (gasesti si in bazar pt biciclete, dar mai bine cauta ceva auto/moto) Din cate imi aduc aminte se cumpara in bucati de 2m (sau 1.5m nu mai stiu exact) si din aia iti tai tu cat ai nevoie. Costa cateva sute de mii si se schimba foarte usor. Doar sa ai grija sa reglezi acceleratia, sa nu ai surprize... Editat Mai 13, 2009 de khazar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate