comunistu Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 dupa cum spune si titlul vand o cutie viteze minsk in stare buna ,cu tot cu pinionu de atac la pretul de 45 lei .polgaradrian @yahoo.com sau 0726783453 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marduk8602 Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 mai e valabil? cred ca ma intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistu Postat Iunie 6, 2009 Autor Share Postat Iunie 6, 2009 mai e valabil? cred ca ma intereseaza da e valabil daca te intereseaza anunta -ma . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 mai e valabil? cred ca ma intereseaza Ai idee de unde cumpar un minsk ieftin si cu acte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 Ai idee de unde cumpar un minsk ieftin si cu acte?de la mine,barosane,170 e neg,dar e defect,in schimb are numere noi...off topic. ai rezolvat cu sonda aia de rd 04? ti-am lasat un nr de tel pe mess off line. bafta fratie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 (editat) eu am un misk de vanzare in stare fffff buna nu are itp si asigurare pt ca nu l-am mai folosit insa merge f bine si este inmatriculat pt mai multe detalii da-mi PM Minsk 125 cc de vanzare merita super ieftin /index.php?showtopic=363424 Editat Iunie 10, 2009 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate