Cataaa Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 Am scos surubul ala mare dar nu stiu cum iese, mai are o teava prin interior care trebuie impinsa ceva? Sper sa intelegeti ce vreau sa zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 daca ai scos axul ar trebui sa iasa... vezi poate se mai tine in distantiere sau o tine etrierul de frana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Februarie 15, 2006 Autor Share Postat Februarie 15, 2006 nu stiu cum sa scot ax-ul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 S-ar putea sa mai fie 1 sau 2 suruburi in lateralul unui brat al furcii... suruburi de strangere sa nu iasa axul in caz ca se desface surubul mare in mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 exact si dupa asta il ciocanesti usor k sa nu iasa si rulmentii sau il impingi cu ceva care sa intre... (sa aiba diameru mai nic k axu de preferinta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 Daca ai suruburi la ax pentru strangere, le scoti. Dupa aia ciocanesti axul sa iasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Februarie 21, 2006 Autor Share Postat Februarie 21, 2006 am reusit, mai erau 2 suruburi in de o parte si de alta a furcii. multumesc de ajutor tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate