SorinAR Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 AllMotoWear organizeaza in cadrul TARGULUI TRANSPORT-AR in data de 13-14 iunie URBAN ENDURO 2009 Sambata 13 iunie Concurs Traseul se intinde pe o suprafata de 11.000 mp si va fi un traseu de viteza mica.....in rest SURPRIZA !!!! Sambata seara va fi organizat HOUSE PARADE PARTY pentru participanti si public Duminica 14 iunie FREE RIDE si FREE STUNT Duminica punem traseul la dispozitia oricui are in dotare motocicleta atv sau quad pentru free riding si stunt TAXA de participare la concurs este 0(zero) Premii PREMIUL I 1600 RON PLUS SURPRIZE PREMIUL II 1000 RON PLUS SURPRIZE PREMIUL III 600 RON PLUS SURPRIZE Premiile sunt Vouchere valorice pentru cumparaturi in magazinul AllMotoWear-Auner si surprizele sunt ...SURPRIZE!!!! INFORMATII 0723886354 SORIN 0729210331 CRISTI 0724804464 BOGDAN Parteneri -EXPO ARAD -Hard Enduro Club Arad -Nomad Timisoara dealer KTM -MotoGordini Arad dealer Bull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geany Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 ceau, ce conditii trebuie sa indeplinim pt a participa la concurs? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draqqora Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 ceau, ce conditii trebuie sa indeplinim pt a participa la concurs? ....nu sunt conditii deosebite de participare, trebuie sa ai o motocicleta echipata de hard enduro, echipament adecvat, si ceva indemanare......cam atat!......e deajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atze3 Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Daca imi fac moto ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draqqora Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Daca imi fac moto ma bag te-asteptam cu bratele deschise!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Mai 16, 2009 Autor Share Postat Mai 16, 2009 AllMotoWear Hard Enduro Club Arad organizeaza in cadrul TARGULUI TRANSPORT-AR in data de 13-14 iunie URBAN ENDURO 2009 Sambata 13 iunie Concurs Traseul se intinde pe o suprafata de 11.000 mp si va fi un traseu de viteza mica.....in rest SURPRIZA !!!! Sambata seara va fi organizat HOUSE PARADE PARTY pentru participanti si public Duminica 14 iunie FREE RIDE si FREE STUNT Duminica punem traseul la dispozitia oricui are in dotare motocicleta atv sau quad pentru free riding si stunt TAXA de participare la concurs este 0(zero) Premii PREMIUL I 1600 RON PLUS SURPRIZE PREMIUL II 1000 RON PLUS SURPRIZE PREMIUL III 600 RON PLUS SURPRIZE Premiile sunt Vouchere valorice pentru cumparaturi in magazinul AllMotoWear-Auner si surprizele sunt ...SURPRIZE!!!! INFORMATII 0723886354 SORIN 0729210331 CRISTI 0724804464 BOGDAN Sponsori Pensiunea KONAK Ghioroc Elegance Group Arad Parteneri -EXPO ARAD -Nomad Timisoara dealer KTM -MotoGordini Arad dealer Bull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Str33TwuSS Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 Pfff..Is acolo 100% !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Mai 25, 2009 Autor Share Postat Mai 25, 2009 Traseul este in proportie de 80% gata ! deci va asteptam !!!!! pentru rezervari cazare sunati la numerele din anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinsnow Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 (editat) am fost azi sa vad proba...este foarte frumoasa, as putea spune ca neasteptat de frumoasa....merita sa veniti, mai ales ca va costa doar drumul....pun doar cateva poze, putin din proba...daca nu v-am lamurit cu aceste poze o sa mai pun si cu celelalte probe, dar eu zic ca nu mai are nici un fun daca stiti toate probele....mentionez ca cei care se dau sunt cei care au facut traseul... Editat Iunie 4, 2009 de calinsnow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinTudor Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 cam trebuie sa le ai cu crossu sa te cateri pe jmekeriile alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinsnow Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 cam trebuie sa le ai cu crossu sa te cateri pe jmekeriile alea nu tre sa le ai deloc, mai mult te ajuta daca te stii prin padure, sa sari peste lemne, sa mergi pe paraie...etc...te ajuta mult daca ai facut trial...nu este greu traseul...e super fain... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Arata bine. Sa vedem in ziua concursului cum arata. Succes AllMotoWear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Iunie 4, 2009 Autor Share Postat Iunie 4, 2009 Multumin Thomas ! Traseul a iesit super frumos si nu foarte dificil ! se poate parcurge si cu ATV-uri si Quad-uri la fel de "usor" ca si cu motocicletele !!! Va asteptam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Str33TwuSS Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 am fost azi sa vad proba...este foarte frumoasa, as putea spune ca neasteptat de frumoasa....merita sa veniti, mai ales ca va costa doar drumul....pun doar cateva poze, putin din proba...daca nu v-am lamurit cu aceste poze o sa mai pun si cu celelalte probe, dar eu zic ca nu mai are nici un fun daca stiti toate probele....mentionez ca cei care se dau sunt cei care au facut traseul... Tare interesant traseul!!!uhmm..and more pictarz please?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanu' Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Cum se va desfasura toata treaba? Cat va dura evenimentul ? Adica daca venim pana la Arad , ne dam 15 minute in traseul amenajat ( apropo arata fain din poze ) si dupa aceea ce facem? Ne puteti da ceva detalii? Eventual strangem o gasca si facem o endureala pe la Siria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Iunie 5, 2009 Autor Share Postat Iunie 5, 2009 Salut Motanule !!!! eu sunt Sorin care la Sibiu eram in fata ta pe ultima urcare ,aia in zig-zag,imi pare rau ce ai patit cu ambreiajul,daca stiam ma opream sa te astept dar si eu cand am ajuns sus am constatat cu uimire ca nu mai am pedala de schimbator si motorul era in treapta 3! Daca veniti la Arad sigur nu va plictisiti ! adica, programul incepe de joi si se termina duminica dupa cum urmeaza : joi vineri antrenamente pe pista , sambata concursul , seara house party si duminica ori va dati pe pista (o sa facem cateva mini concursuri surpriza) ori facem un traseu de enduro in Muntii Zarandului(foarte frumos) Daca va hotarati te rog da-mi un telefon sa rezolv cazare !0723886356 Sorin Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atze3 Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 frumusica pista, nu cred ca as face fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 bravo bajetii !!!! din pacate eu nu cred ca ajung dar din ce se vede va fi un eveniment frumos! arata tare fain pista aia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinsnow Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 o sa mai revin maine cu niste poze din partea cealalta a traseului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinsnow Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 o sa mai revin maine cu niste poze din partea cealalta a traseului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanu' Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Salut Motanule !!!!eu sunt Sorin care la Sibiu eram in fata ta pe ultima urcare ,aia in zig-zag,imi pare rau ce ai patit cu ambreiajul,daca stiam ma opream sa te astept dar si eu cand am ajuns sus am constatat cu uimire ca nu mai am pedala de schimbator si motorul era in treapta 3! Salut Sorin ! Deci tu esti " autorul moral " al abandonului meu, pentru ca dupa ce te-am auzit pe tine ca te departai, mi-am dat seama ca partea nasoala din urcare se terminase, m-am relaxat si zbang! un pom in conducta de ambreiaj. Cum stati cu pregatirile? Eu sunt in weekend in Timisoara ( family business ) dar sambata sunt liber si poate dau o fuga pana in Arad. La ce ora incepe evenimentul? Oricum ne auzim la telefon. Felix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sorin28m Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 pista este gata si va asteapta ! evenimentul incepe joi,adica maine dar concursul propriuzis incepe sambata in jurul orei 12 te asteptam motanule ! avem furtune de ambreiaj de schimb pregatite ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahuramazda Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 am facut si io o rampa acasa de plictiseala cam in 4-5 ore ce parere aveti credeti ca pot sa invatz sa sar cu ea? ca mai mult pt asta am facuto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nishca Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 am facut si io o rampa acasa de plictiseala cam in 4-5 ore ce parere aveti credeti ca pot sa invatz sa sar cu ea? ca mai mult pt asta am facuto Parerea mea e ca ai facut-o prea abrupta si pare si instabila. Daca vrei sa sari, eu ti-as recomanda sa cauti mai bine niste damburi de pamant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 am fost aseara si am vazut pista. este chiar faina !!! merita sa veniti si sa o testati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate