Sari la conținut

motanu'

Membru
  • Număr conținut

    234
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de motanu'

  1. Ceva de genul ăla. Pe laterale se freacă de plastic, dar nu pe toată suprafața lui, ci doar in partea de jos. Da, se văd urme de frecare pe carene. Ceea ce pe mine ma deranjează mai puțin decât un rack. Sunt un fan înrăit al bagajelor soft/rackless . Iar despre lumina, pot sa spun ca acuma e lumina. Adică Lumina.
  2. Da, am si rezervorul. Gentile sunt Mosko si stau bine, atât goale cât și pline. Nu se sprijină direct pe plastic, am un rack din ăla mic de aluminiu pe codița.
  3. Salut, ma intereseaza si pe mine daca imi poti aduce asta din SUA

    https://www.trailtech.net/accessories/gauges-accessories/voyager-pro-accessories/9200-r2

    Multumesc

    Felix 

  4. Poți sa-l desfaci, dar nu o sa vezi mare lucru, l-am desfăcut și eu. Du-l la un electronist old school ca ți-l face. Sau la cei care se ocupa de borduri auto. Dungile apar și dispar, deci cred ca e o problema de contacte/lipituri . Chiar dacă e pe ducă ecranul găsești la chinezi de schimb. Sau, vezi de drum și amâna acțiunea pentru la iarna.
  5. Multumesc de idei. Interesant este faptul ca sfaturile au fost in general de a schimba motorul sau chiar motocicleta. Probabil și din cauza faptului ca nu am fost destul de explicit. Am sa va lămuresc puțin. Motocicleta in cauza cred ca este unicat in România prin modificările pe care le are și prin aspectul ei. Motorul funcționează bine . Operațiunea pe care vreau sa o fac este pentru ca acum am timpul și bugetul necesar. Nu ma ghidez după rațiuni financiare in aceasta chestiune. Cea mai buna afacere as face-o daca as dezmembra motorul și as vinde piesele și accesoriile de valoare. Noroc ca nu vreau sa fac o afacere ci doar sa ma îngrijesc de ceva drag.
  6. Mulțumesc. Valoarea pe care o are pe piața este infima, ca sa nu mai vorbim de plusul de valoare sentimentala. Așa ca, de ce sa nu îmbătrânim împreuna?
  7. Salutare. Intenționez sa fac un “rebuild” unui Transalp PD10 1997 . Întreb pe cei care au trecut prin așa ceva ce furnizor de piese sa aleg, in special pentru piesele din motor ( set garnituri/ lanțuri distribuție/segmenti pistoane, etc. Multumesc
  8. Nu am stat sa studiez traseul tău, dar daca ajungi la lacul Ohrid din Macedonia caută hostelul Ikar Hut. Este al Ilinei Arsova, o tipa pe cinste, prima femeie din Macedonia care a urcat pe Everest, Denali, etc. Iti promit, nu vei regreta.
  9. Sau hostelul Ikar Hut lângă Ohrid. Gazda e Ilina Arsova, prima femeie din Macedonia care a urcat pe Everest si Denali.
  10. Multumesc. L-am vazut si eu, dar am o dilema legata de dimensiunea diferita a unor jigloare intre anii 1996 si 1997 de exemplu. O lamuresc eu azi. Multam
  11. Ajutooooor! Am nevoie de kit reparatie carburatoare pentru transalp PD10 1997!!! Aveti idee unde pot gasi repede?
  12. motanu'

    Bursa SuperMoto

    De vanzre tail case OGIO KTM. A fost montat pe un 690 Sm, nu stiu daca se potriveste si pe alte modele. Partea superioara e decolorata de soare. Functional e in stare perfecta. Nu incape casca in el. Pret 50 EUR plus transportul.
  13. De la Deva nu o mai lua prin Arad. Pierzi vremea. Te duci spre Timisoara. Dupa vreo 70 de km, dupa ce treci de Faget, te sui pe autostrada si te dai jos unde vrei tu in ue.
  14. Update: Nu mai pot face poza, cel putin pana la urmatoarea data cand dau jos rezervorul. Ca sa ajung acolo trebuie sa dau jos carene laterale plus sa, scut, crash bar dreapta si rezervor. Deocamdata am reglat relantiul care era mare dupa iarna si dupa niste lucrari. E prima data cand umblu la relanti in 2 ani. Chestia cu reglajul relantiului din exterior era doar o 'pasarica' de-a mea.
  15. Am inteles ca surubul de reglat turatia la relanti la Rd03/Rd04 este din acela lung su flexibil. Asa este? Oare unde gasesc si eu unul?
  16. Update: varianta "furtunul", simpla si eficienta, nu a mers. Surubul e indreptat oblic spre fata, iar intre capul lui si cilindrul din fata e doar juma de centimetru. Loc insuficient pentru a face o bucla a furtunului.
  17. Salutare, datorita faptului ca am rezervor mai mare pe un Transalp 1997, PD10, nu am acces la surubul care regleaza relantiul. Caut o solutie de prelungire flexibila a acestui surub, sau ceva de genul asta. Ceva idei? A mai patit cineva asa ceva? Multumesc
  18. motanu'

    Muntenegru

    Daca va prinde seara in Pluzine, mergeti in cladirea de vis a vis de posta. E un fel de fost hotel, acum tabara ptr copii. Intrebati acolo de Buba. Tipa e ospatarita acolo si mai face un ciubuc daca nu sunt toate camerele ocupate de copii. La 5 eur camera, merita.
×
×
  • Creează nouă...