cria_p Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 (editat) * hai, chopperistilor, diseara e party! care sunteti in imposibilitatea de-a parasi orasul (Bucuresti), e o idee de we. http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?showtopic=3289 eu cred ca am sa merg dupa 8pm, beau o bere, las motoreta parcata si ma intorc la domiciuliu pana in miezul noptii Editat Mai 16, 2009 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 eu te urasc... ca nu pot ajunge. sa nu uiti sa faci niste poze si pt mine ok ? multam fain anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 * hai, chopperistilor, diseara e party! care sunteti in imposibilitatea de-a parasi orasul (Bucuresti), e o idee de we. http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?showtopic=3289 eu cred ca am sa merg dupa 8pm, beau o bere, las motoreta parcata si ma intorc la domiciuliu pana in miezul noptii iti arde de prostii, carciumi iti trebuie tie.poate faci cumva si vii si la bv uichendu urmator ca s-a facut anu' asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 16, 2009 Autor Share Postat Mai 16, 2009 iti arde de prostii, carciumi iti trebuie tie.poate faci cumva si vii si la bv uichendu urmator ca s-a facut anu' asta. * eh! ..daca nu ma prostesc acu', cand? we. urmator sunt pa..., pare rau bea o bere si ptr. mine, da' singur, ...sa-mi priiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 eu te urasc... ca nu pot ajunge. sa nu uiti sa faci niste poze si pt mine ok ? multam fain anticipat De ce nu poti,bre? Las' ca poate dam o fuga...Si eu,am diseara de mers la o aniversare(viitor biker,are deja cruiser-ul),si de lucru,o gramada,da' parca tot as iesi nitzel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 (editat) De ce nu poti,bre?Las' ca poate dam o fuga...Si eu,am diseara de mers la o aniversare(viitor biker,are deja cruiser-ul),si de lucru,o gramada,da' parca tot as iesi nitzel... suna bine ...chiar foarte bine ! DA N-AM CUM ! sunt ingropat in munca... saru' mana pentru oferta ps : e topic de palavrageala asa ca ma conformez.... Editat Mai 16, 2009 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 16, 2009 Autor Share Postat Mai 16, 2009 * went there, did that... poze, maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 17, 2009 Autor Share Postat Mai 17, 2009 * n-a fost rau, deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 cine-o cintat?MS?adica Damigeana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Damigeana si Popartan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 18, 2009 Autor Share Postat Mai 18, 2009 a cantat trupa Act..., n-a zis rau am plecat chiar in mijlocul tombolei..., a castigat un amic un tatoo de 100 cm patrati(!) si altul un tatuaj umar-cot..., la Popartzan, evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate