johnny_danut Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 Am un Piaggio NRG Power DD din 2007 (4000km) si de curand am fost la service si i-am pus un kit de 70 cm3 si cand l-am pus la treaba (zona de munte) am constatat ca merge mai prost ca inainte , urca foarte greu pantele . Dupa ceva timp am bijuterit la el si am inchis aerul de tot si .... surpriza ,merge mai bine ,de fapt la fel ca inainte cand avea 49 cm3 . Vreau sa va intreb care-i explicatia si ce-i mai trebuie ca sa merite cei 600 ron investiti . Mentionez ca la service nu au umblat la carburator . Cineva spunea ca are "jigleoare" mici pentru motor de 49cm3 si de aceea nu da randament . Voi ce credeti ? Multumesc si astept raspuns . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 Cred ca iti trebuie carburator mai mare sa te poti bucura de set de 70cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 carburator de minim 19 + muzicuta carbon + optionale un filtru de aer sport+toba sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 zicetimi si mie ce rol are muzicuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny_danut Postat Mai 17, 2009 Autor Share Postat Mai 17, 2009 carburator de minim 19 Si unde gasesc eu asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enth3os Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 Muzicuta din carbon este mult mai flexibila decat cea stock,care este din otel(asa tin minte).Permite mult mai bine intrarii benzinii si are avantajul ca nu se indoaie dupa un timp indelungat ca cea din otel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 muzicuta are rol de...supapa. La motoarele in 2 timpi se formeaza vacuum in momentul in care pistonul este jos, vacuumul trage de aripioarele muzicutei in jos lasand amestecul benzina+ aer sa curga in cilindru. Gandeste-te ca la o frunza la muzicuta, ceva firav in care pui apa si care daca este prea grea se lasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 o intrebare , nu termini 70-u ala mai repede cu un carburator mai mare? , muzicutza trebuie sa-mi cumpar si eu.. , si daca tot laudati muzicutza din carbon sau cum o fi , ma gandesc ca mai bine cumpar una dinaia si stiu o treaba.. mi-am luat o yamaha mbk urata si cu roti dinalea mici. ,in schimb are motor malossi care-si face treaba bine. Inca nu am dat bani pe ea dar o platesc luna vitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate