AS25 Postat Februarie 18, 2006 Share Postat Februarie 18, 2006 In primavara asta doresc sa-mi achizitionez un TransAlp 650cmc dupa 2000. Spuneti-mi niste pareri despre acest motor ....??? E o decizie buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 18, 2006 Share Postat Februarie 18, 2006 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 18, 2006 Autor Share Postat Februarie 18, 2006 da DA ce? Ma tot gandesc intre Honda, Bmw sau Suzuki V-storm. Vreau pareri pe bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 V- strom de 650 este mai ieftina si mai stradala BMW este mai scumpa si mai stradala Africa Twin este mai solida si mai puternica. Merge mai bine decat Transalp-ul atat pe strada cat si pe offroad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 19, 2006 Autor Share Postat Februarie 19, 2006 V- strom de 650 este mai ieftina si mai stradala BMW este mai scumpa si mai stradala Africa Twin este mai solida si mai puternica. Merge mai bine decat Transalp-ul atat pe strada cat si pe offroad. Merci Univent. Intre timp am gasit si articolul asta pe UniversMoto, care chiar m-a pus pe ganduri. ...........??????? http://www.universmoto.ro/article--Motocic...650--10225.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 (editat) depinde ce vrei de la motor daca vrei sa l tii mai mult pe sosea asta e bun confortabil daca vrei pentru urcat pe dealuri...nu prea ,>are scutul din plastic...mai bine un xl ,dominator sau un africa twin(daca ai bani ia un africa twin nu o sa ti para rau) Editat Ianuarie 25, 2008 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 19, 2006 Autor Share Postat Februarie 19, 2006 depinde ce vrei de la motor daca vrei sa l tii mai mult pe sosea asta e bun confortabil daca vrei pentru urcat pe dealuri...nu prea are scutul din plastic...mai bine un xl dominator sau un africa twin(daca ai bani ia un africa twin nu o sa ti para rau) Dar Africa Twin e cam veche, eu vroeau ceva dupa 2000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 Dar Africa Twin e cam veche, eu vroeau ceva dupa 2000. faci cum vrei dar nimic nu se compara cu un africa twin...eh exagerez bmw 1150 fa un test la o africa twin si la un transalp si ai sa vezi diferenta si nu conteaza anii ci conteaza km binenteles sa fie reali bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 19, 2006 Autor Share Postat Februarie 19, 2006 faci cum vrei dar nimic nu se compara cu un africa twin...eh exagerez bmw 1150 fa un test la o africa twin si la un transalp si ai sa vezi diferenta si nu conteaza anii ci conteaza km binenteles sa fie reali bafta Dar ia spune-mi Africa are toi doi cilindrii in V la 45gr si e pe carburatie nu? Cam cit consuma??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 transalpul-ul e un motor foarte bun dar cam invechit,eu zic suzuki 650 v-strom care e intradevar mai de strada dar oricum pt coclauri nu sunt bune niciuna, iti trebuie ceva usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 19, 2006 Autor Share Postat Februarie 19, 2006 transalpul-ul e un motor foarte bun dar cam invechit,eu zic suzuki 650 v-strom care e intradevar mai de strada dar oricum pt coclauri nu sunt bune niciuna, iti trebuie ceva usor. Nu mai inteleg. Africa, Transalp sau Vstorm??? Nu vreu pt. coclauri ci mai mult pt. drumurile noastre superbe. Si sa mearga cit de cit si pe drumuri de munte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Februarie 20, 2006 Admin Share Postat Februarie 20, 2006 E buna alegerea. Africa Twin e din alt film: e mai solida, mai puternica, mai grea si ... mai scumpa. Pegaso / F650 sunt monocilindrice. Daca oscilezi, poti oscila cu V-Strom, care e mai puternica, dar mai de strada. Are roti de 19" pe fata (HTA are de 21") si are injectie (HTA cu carburatoare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 20, 2006 Autor Share Postat Februarie 20, 2006 E buna alegerea. Africa Twin e din alt film: e mai solida, mai puternica, mai grea si ... mai scumpa. Pegaso / F650 sunt monocilindrice. Daca oscilezi, poti oscila cu V-Strom, care e mai puternica, dar mai de strada. Are roti de 19" pe fata (HTA are de 21") si are injectie (HTA cu carburatoare). Merci. M-am decis deja V-Strom sa fie atunci. Inca o data multumesc de pareri, au fost f. utile. Ne vedem pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate