csman Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 dupa cum ziceam in titlu , nu reusesc sa reglez nivelul la plutitor ba cand inchide prematur ba nu inchide si inneaca motoru sau curge excesiv ... ce as putea sa fac ?? e vreun bug al carburatorului ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Parca in cartea tehnica scrie ca la K65, nivelul optim al benzinei in camera de nivel constant e la 2-3 mm sub jiglorul principal.Vezi ca plutitorul are o tija unde vine obturatorul. Reglajul se face modificind unghiul pe care tija il face cu plutitorul de care e prinsa, adica indoi usor tija in sus/in jos. Asta cu conditia ca garnitura obturatorului sa fie in buna stare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 n-are garnitura la obturator da' s-a rezolvat azi si fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Cel mai bine ZIMI CAT SATI DAU PE "COTETUL ALA DE MINSK" SI TE SCAPI SI TU DE EL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Februarie 20, 2006 Autor Share Postat Februarie 20, 2006 Cel mai bine ZIMI CAT SATI DAU PE "COTETUL ALA DE MINSK" SI TE SCAPI SI TU DE EL mai bine mi-o freci oleak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 treci pe japoneze vacumatice! si mai lasati-o cu "frecatu" ca-mi vin idei si iar imi foutt banii pe rapandoule... da...buna ideea... bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 treci pe japoneze vacumatice! si mai lasati-o cu "frecatu" ca-mi vin idei si iar imi foutt banii pe rapandoule... da...buna ideea... bafta! Din cate stiu eu si din cate m-a invatat kerosen CARBURATOARELE CU VACUM NU MERG PE MOTOARE IN 2T!!!! Stiu mai bine ca tini Domnule csman, eu va sfatuiesc sa il iei de mana pe baluba, si sa va duceti amandoi la remat cu troacele voastre!!! Nu zic bine, zi si tu stressule? Luati-va un jupii sau festival...mult mai convenabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 lasa-i cu minskurile ca au doar 16 ani inca iar de carb vacuumatice pe 2t iete ca am io pe jawa asa ceva si culmea, mai si merge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Februarie 22, 2006 Autor Share Postat Februarie 22, 2006 (editat) Din cate stiu eu si din cate m-a invatat kerosen CARBURATOARELE CU VACUM NU MERG PE MOTOARE IN 2T!!!! Stiu mai bine ca tini Domnule csman, eu va sfatuiesc sa il iei de mana pe baluba, si sa va duceti amandoi la remat cu troacele voastre!!! Nu zic bine, zi si tu stressule? Luati-va un jupii sau festival...mult mai convenabil pai tu nu citesti posturile mele prin topicuri ?? de cate si de cate ori am zis ca trebuiau date la CASAT nu la remat ... lasa-i cu minskurile ca au doar 16 ani inca iar de carb vacuumatice pe 2t iete ca am io pe jawa asa ceva si culmea, mai si merge! da ma cu carbu tau ... eu fac colectie de panarami am 2 paco si un k-65 ... cred ca o sa le pun la gat pe toate si stii doar ca rusu ala se fute in poponeata nu vrea sa aduca flansa de jawa . si maine tre sa te bai iar la reglat ca cacatu ala de k-65 iar imi ineaca motoru nush ce dracu sa ii mai fac ... Editat Februarie 22, 2006 de csman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 ma... facem dreq o flansa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Februarie 23, 2006 Autor Share Postat Februarie 23, 2006 Din cate stiu eu si din cate m-a invatat kerosen CARBURATOARELE CU VACUM NU MERG PE MOTOARE IN 2T!!!! Stiu mai bine ca tini Domnule csman, eu va sfatuiesc sa il iei de mana pe baluba, si sa va duceti amandoi la remat cu troacele voastre!!! Nu zic bine, zi si tu stressule? Luati-va un jupii sau festival...mult mai convenabil cine vorbea ... mai bine vii si tu cu noi la remat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate