tro5 Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Caut baterie urgent pt BMW F 650 GS sa pot sa merg la nunta lui Baiazid. Unde gasesc in Bucuresti???? Repede ca daca nu ajung la nunta o sa-mi para rau toata viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Dar a ta ce-a patit? Poate o resuscitam daca nu gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 ...pe str.Galati. unde se varsa in Stefan Babanu, la garaje de ITB, reprezentanta Varta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 am si eu pe stoc, ceva mai bun decat varta. 0722-44-22-89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate