Sari la conținut

Motorrok


meistergica
 Share

Postări Recomandate

Asa cum e scris in titlu cica de zilele Ploiestiului s-ar organiza la parcul Bucov (de langa Ploiesti ) Motorrok . Cica prezentator Hrubaru si ceva trupe gen Vitade vie, trooper ... . Mai multe informatii aici : http://www.phonline.ro/best-of-phonlinero/ . Daca stiti ceva in plus dati-ne inormatii ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca e doar numele ramas, in nici un caz nu e intrunire moto. Iti dai seama ca s-ar fi anuntat de mult, cu surle si trambite, daca era intrunire moto.

 

 

Asa cred si eu ..dar inca mai sper .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mi-e dor de un Bucov cu motoare, bere, prieteni si muzica buna, dar si daca se tine, va fi odata cu Clujul, unde vreau sa ajung :unsure:

 

Vedem..mai e pana atunci....Oricum, vorba lu' Legi...la ce renume are acest fest se anunta dinainte cu surle si trambite, ca merita :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am mai auzit si eu niste zvonuri dar ma indoiesc ca evenimentul are vreo legatura cu lumea moto, ce este cert este faptul ca Trooperi or sa cante acolo-dar noi o sa ii vedem mai devreme un pic la Seawolves party! :unsure:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda, si eu prefer Seawolves; mi se pare mai frumos sa-i vad pe cei de la Trooper intre motociclisti si prieteni (ca sa nu mai pomenesc de Weinberger:D). Judecand dupa modul promovarii, nu cred ca evenimentul de la Bucov va avea vreo legatura cu motociclismul, ci va fi mai degraba un simplu concert in aer liber, sponsorizat de Primarie. Daca mi-a luat-o cumva gura pe dinainte imi cer scuze fata de motociclistii implicati in organizare, dar oricum cred ca majoritatea mobristilor va fi la Constanta sau Cluj-Napoca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Pana la urma nu s-a mai chemat MotorRock:

 

<<Primăria schimbă denumirea concertului rock de sâmbătă

 

Marți, 26 Mai 2009 15:06

Mai sunt câteva zile Âşi începe marea sărbătoare a oraÂşului. În programul făcut public de municipalitate, figura în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor PloieÂştiului Âşi Motorrock. Respectiv, sâmbătă seara câteva trupe vor concerta în parcul “Constantin Stere” de la Bucov. Denumirea de Motorrok este însă marcă înregistrată Âşi aparține organizatorilor acestui festival. AÂşa că azi s-au lămurit lucrurile iar concertul de sâmbătă se va numi doar “Seara rock”.

 

Timp de patru ani, la PloieÂşti a fost organizat festivalul Motorrock, care ținea trei zile Âşi unde se adunau sute de motocicliÂşti din toată țara. Organizatorii au înființat au înregistrat numele la OSIM. Au aflat cu surprindere că sâmbătă, în parcul de la Bucov, timp de câteva ore va avea loc un spectacol cu acestă denumire, asa că au cerut explicații Primăriei. Edilul oraÂşului a decis să schimbe denumirea în “Seara rock”, dar a promis că va ajuta la organizarea festivalului în august sau septembrie.

 

Pentru pregătirea celei de-a cincea ediții a festivalului Motorrock este nevoie de cel puțin două luni. AÂşa că cel mai probabil acesta se va desfăÂşura la sfârÂşitul acestei veri în parcul “Constantin Stere de la Bucov”. >>

A fost un concert de rock fara legatura cu intrunirile moto.

Sambata au cantat Altar dar a plouat ca la nebuni, astfel incat concertele Trooper si Vita de Vie s-au desfasurat duminica seara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...