Sari la conținut

moto_maniak

EX+
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Honda
  • Numar Moto
    xx-xx-xxx
  • Club
    n/a

moto_maniak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. iti recomand un Yamaha Dragstar de 650. Am pe cineva care tocmai a inmatriculat unul adus recent din Germania. E de vanzare. Da-mi un PM daca esti interesat. Yamaha Virago de 535 e mult prea mic. Ai 73 de kile, si o sa te plictisesti repede de el. Mai pui si o pasagera, niste bagaje, si o sa-ti blestemi zilele. Pe langa alte cruisere, Virago de 535 (su 250) arata mai rotunjor, asa, ca un scuter. E si recunoscut ca fiind un cruiser pt. fete. Insa Virago de 750 e alta poveste. Pe ala il recomand. Alt motor, alt cadru folosit. Alta mancare de peste. Nu aduce deloc cu Virago ala mic de 535, nici la ciclistica, nici la puterea motorului. Mai te poti orienta spre Shadow de 600 sau mai mare, de 750. Sunt multe optiuni. Depinde gusturi.. si mai ales.. de marimea buzunarului tau.
  2. ala nu e impact de 50 la ora, ar fi sa ne mintim singuri ca prostii sa spunem asta . Am vazut impact si la 80 la ora, si nu arata nici pe jumate in halu in care aratau cele 2 vehicole acum, la acest accident. nu stiu daca aveau radare in bot martorii de ziceau de 140, dar clar viteza la impact a motocicletei se apropia bine de 140 la ora. Inteleg din reportaje ca ca masina ar fi fost si rasturnata de impactul cu motocicleta. Daca mai e si in oras , unde limita e de 50, io nu il vad pe soferu acelei dacii de vina.
  3. nici un club moto din Ploiesti nu are vreo treaba cu acel "motorock" care se anunta de cateva zile la parcul Bucov.
  4. poza cu fata am pus-o din greseala. Nu mai e catzelusha mea. Fetitza am dat-o unui vecin acum vreo luna. O cheama Kitty. Si nu e pisicutza
  5. Primul meu tatuaj, acu vreo 10 ani : si asta , de acum 2 ani, facut in Londra :
  6. De ce se foloseste Internet Explorer : Terminator V :
  7. ooo daaaa.. au fost cateva "exemplare" ceva mai rasarite anul acesta.. dar in general mult mai "slabe calitativ" decat cele afisate in anii trecuti cateva exemplare : Aveti aici o galerie cu vreo 70 de poze , alese pe ... spranceana Fetele de la SMAEB 2009 - the show-off Enjoy !
  8. deci nu avea aia nici o scuza, nici pasini parcate, nici copaci, NIMIC.. avea vizibilitate perfecta, conditii IDEALE sa fie in stare sa se asigure CORECT si mai avea ceva.... pur si simplu avea un permis luat probabil pe luat pe m***. Asta a ingropat-o. Sper sa nu mai traga si pe altii dupa ea. Nici pe motociclist , si nici pe proprii copii.. ca nici aia nu au nici o vina, ca masa isi folosea oglinzile de la masina pentru a se ruja. Recunosc stupurile motorului. par sa fie de la un Suzuki gsxf de 1.000 , mai vechiut daca nu ma insel. Insanatosire grabnica motociclistului.
×
×
  • Creează nouă...