Sari la conținut

Viipuri

Membru
  • Număr conținut

    125
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Viipuri

  1. Felicitari! Mi-a placut intrunirea! Este una dintre cele mai complete: - concursuri (multe si spectaculoase, dar asa si era de asteptat); - prezentator inimos (mie chiar mi-a placut Hrubaru); - concerte, bautura si mancare ( cu berbec la protap m-am mai intalnit dar vitelul recunosc deschis ca e o premiera !); - parada (nu cred ca am participat la alta mai mare; adaug si ca a fost organizata impresionant, macar daca luam ca si criteriu desfasurarea de forte de ordine sau traseul); - plaja la doi pasi; M-am simtit foarte bine; nu m-am plictisit nici o clipa si sigur voi incerca sa revin an de an. Multumim organizatorilor pentru efort!
  2. Viipuri

    Kawasaki Vulcan

    Salut, Ajutati-ma va rog cu un link pentru download "owner manual" si "service manual" - vn800. Stiu ca sunt postate undeva la acest topic dar nu am reusit sa le gasesc desi am cautat dupa mai multe cuvinte cheie. Multumesc !
  3. In Prahova, in jurul orasului Cimpina: - Campina-Telega (DJ 102) drumul este decent : asfalt valurit, peticit pretutindeni (dar este reparat constant, asa ca sunt mici sansele intalnirii unor surprize intr-adevar neplacute); eu merg cu 40-60 km/h. - Telega- Mislea (DJ 102 D) drum foarte bun; asfalt de cea mai buna calitate - viteza atinsa este afectata doar de traseul puternic virajat (nu cred sa fie mai mult de 100m in linie dreapta) si de trecerea prin localitati; - Mislea - Urleta-DN1 ; drum bun, se poate merge foarte usor cu 60 km/h (totusi este localiate) - Mislea-Baicoi; asfalt foarte bun, linii drepte lungi, se pot atinge viteze mari (maxim constant in cazul cruiserelor). Atentie!!! Intre padure si Tufeni drumul este FF prost si pericolul de accidente este mare deoarece se vine in linie dreapta de pe asfalt de cea mai buna calitate, brusc in asfalt vechi, plin de gruopi, fara zona "intermediara". Coborand spre Sud pe acelasi drum, intre Tufeni si Baicoi asfaltul este in continuare foarte bun. Pentru DN 72 (Ploiesti-Targoviste): drumul a fost reparat si corespune marcarii de pe harta, dar mare atentie la ultimii 2km pana in DN1/E60, cum vii dinspre Targoviste: asfaltul este foarte prost, nereparat de ani de zile (pe harta , portiunea din DN72 situata intre DN1 si prima intersectie, respectiv STr. Conului/Parcul industrial Ploiesti).
  4. Viipuri

    Kawasaki Vulcan

    Multumesc pentru ajutor!
  5. Viipuri

    Kawasaki Vulcan

    Am nevoie de cateva sfaturi: - stie cineva diferenta intre bujiile CR7E,CR8E si CR9E? Ideea e ca in manual scrie CR7E, dar cataloagele NGK au trecute in dreptul Vulcanului doar CR8E sau CR9E (functie de model). Va rog abtineti-va de la comentarii de genul "doar ce spune cartea" samd....ideea era sa aflu care e logica din spatele alegerii bujiilor. Pe de alta parte n-ar strica sa aflu ce folositi voi. - a vazut vreunul dintre voi vreo diferenta intre placutele de frana "organice" si cele "sintetice". M-ar interesa daca dincolo de caracteristicile tehnice chiar este direct sesizabila diferenta intre ele; - voi schimbati regulat lichidul de frana? - si-a montat vreunul dintre voi kit xenon in farul de VN800A? Multumesc pentru ajutor!
  6. Am gasit-o si eu, in sfarsit. De fapt, am dat zvon in tara, si prietenii m-au ajutat....asa ca acum am 3 reviste Daca mai e cineva care nu reuseste sa o gaseasca (desi ma indoiesc) sa-mi dea un PM.
  7. Eu am tot cautat revista, la chioscuri, statii peco, supermarketuri dar nu reusesc sa o gasesc. Daca a cumparat-o cineva din Prahova il rog sa-mi spuna si mie de unde.
  8. Pentru a vedea cum arata in interior un musuroi de furnici aceasta echipa de cercetatori a turnat ciment timp de trei zile intr-un musuroi abandonat, pana ce 10 tone de ciment au disparut in galeriile de sub pamant. Dupa o luna au inceput sapaturile.. A fost nevoie de saptamani intregi pentru a scoate la lumina orasul secret al furnicilor. Cu ajutorul excavatoarelor, cercetatorii au dat la o parte tone de pamant, in cele din urma incepand sa vada structura orasului. Ce au descoperit este impresionant: exista autostrazi subterane care leaga camerele principale, si din strazile principale pornesc bifurcatii de stradute periferice. Tunelurile sunt astfel proiectate incat sa asigure o ventilatie buna si sa ofere cea mai scurta cale de transport. Totul arata de parca ar fi fost proiectat de catre un arhitect. Insa acest oras colosal a fost creat din munca intregii comunitati de furnici, un organism extrem de bine instruit si disciplinat. Structura acopera 50 de metri patrati si este adanca de 8 metri. Pentru construirea ei colonia a mutat 40 de tone de pamant, fiecare incarcatura pe care o cara furnica fiind de patru ori mai grea decat ea.
  9. Examen la Spiru Haret. Profesorul spune: - Intrebare de "nota 10": Cum ma numesc? Toti tac. - Intrebare de "nota 8": La ce obiect aveti examen? Toti tac. - Intrebare de "nota 5": Ce culoare are manualul nostru? Din ultimele randuri se aude o voce: - Asta vrea sa ne pice, al dracu'! La un proces legat de evaziunea fiscala dintr-o companie, judecatorul intreaba: - Inculpat, recunoasteti ca dvs. ati incercat sa scapati de plata impozitelor si taxelor prin metoda descrisa mai devreme de comisarul Garzii Financiare? - Sincer, nu, dar si metoda descrisa de dumnealui merita atentie... Doi programatori nu se mai vazusera de mult timp: - Ce mai zici? Care mai e viata ta? - Default... Disputa rutiera : EA: Voi barbatii n-ati opri nici in ruptul capului sa intrebati care e drumul. mai bine pierdeti 2 ore pe drum in plus! EL: Pierdem noi doua ore dar recuperam la parcarea cu spatele.... Barbatul isi prinde sotia cu amantul: - Ce face individul asta in patul nostru? - Minuni... O fetiță o întreabă pe mamă-sa: - Mamă, de ce tata e aÂşa de chel? - Deoarece are multă minte Âşi i-a căzut părul. - Dar tu de ce ai aÂşa de mult păr în cap? - Mănâncă Âşi taci! Un oltean Âşi un ardelean erau într-un tren. Olteanul: M-a făcut muica oltean, măăă! Ardeleanul: No, acum, iart-o! Un tip intră într-un bar Âşi zice: - ÂŞase whiskiuri duble. La care, barmanul: - Trebuie că ai avut o zi grea. - Da, tocmai am aflat că fratele meu mai mare e homosexual. A doua zi, acelaÂşi tip intră în acelaÂşi bar Âşi cere aceleaÂşi băuturi. Barmanul întreabă acelaÂşi lucru Âşi tipul răspunde: - Da, tocmai am aflat că Âşi fratele meu mai mic e homosexual. A trei zi scena se repetă. Barmanul zice: - La dracu! A mai rămas cineva în familia ta căruia să-i placă femeile? - Da, nevastă-mea !
  10. El si Ea, pe canapea: Ea: Ce faci ? El: Ma gandeam ! Tu ? Ea: Si eu ma gandesc !... Tu la ce te gandesti ? El: La ce te gandesti si tu ! Ea: Porcule ! ----------------------------------------------------------------- Sotul: Nu mai fi suparata! Îti promit ca te fac cea mai fericita femeie din lume. Sotia: Cînd pleci? ---------------------------------------------------------------- Un om in virsta doreste sa emigreze. La completarea formalitatilor, este intrebat de catre oficialitati de ce. * Datorita homosexualitatii... * Cum asa? * Pai, in timpul nazistilor se pedepsea chiar cu moartea, dupa aceea cu inchisoare, iar acum este permisa prin lege. As dori sa emigrez pina nu devine obligatorie. ..................................................................... Un cuplu apare la un curs de biologie si pentru ca erau certati, femeia se aseaza in primul rand, iar barbatul in ultimul rand. La un moment dat, profesorul zice: - Un taur sanatos trebuie sa aiba pana la 12 cuplari pe zi... Femeia din primul rand: - Ma scuzati, domnule profesor, cate? - Pana la 12. - Repetati, va rog, pentru ultimul rand! Barbatul din ultimul rand: - Spuneti-mi, profesore, este vorba de cuplarile cu o singura vaca sau cu 12? - Desigur, cu 12. - Multumesc, nu am nimic de adaugat ! Un bătrânel avea impresia că băbuța lui nu prea mai aude Âşi se gândeÂşte să o testeze. Merge într-un colt al camerei Âşi spune: - Auzi? Bătrânica nici o reacție. Mai face bătrânelul doi paÂşi Âşi spune iar : - Auzi? Bătrânica iar fără reacție. Se duce bătrânelul lângă ea Âşi spune: - Auzi? La care bătrânica : - Pentru a treia oara îți spun: DAA!
  11. Soacra vine acasa si spune: - Astazi am fost la coafor. Ginerele: - Si nu era deschis? 2. Intrebare: Cand te uiti cu un singur ochi la soacra ta? Raspuns: Cand apesi pe tragaci.... 3. Gica face poze pe malul lacului. La un moment dat,nevasta-sa il striga disperata : - Gicaaaa! Vino repede ca se ineaca maica-mea! - Imi pare rau, dar mi s-a terminat filmul din aparat! 4. Ginerele aduce acasa doi pepeni si spune catre soacra-sa: -Mama soacra, te-am auzit ieri spunand ca ai da jumatate din viata pentru un pepene. Uite ti-am adus doi! 5. Bula isi bate soacra. Aceasta il reclama la politie, care il amendeaza cu un milion trei sute de mii de lei. Nemultumit, Bula intreaba: - De ce un milion trei sute de mii de lei? - Un milion este amenda, fiule! - Si restul? - Treizeci la suta, pentru satisfactie... 6. Se intalneste Bula cu un prieten. Bula il intreaba: - Ce faci maine ? - Pai merg cu fiul meu sa lansam un zmeu. Dar tu? - Ceva asemanator. Facem o excursie la munte cu soacra-mea... 7. Unul zice la o masa privind la soacra-sa: - Eu cred si in vrajitoare, si in duhuri rele si in stafii... 8. Examen la drept: - Care este pedeapsa pentru bigamie? - Doua soacre... 9. Un vanator si-a invitat prietenii sa le arate colectia sa de animale impaiate. - Uite, aici este un leu pe care l-am impuscat in Africa . Langa el, o veverita, iar acolo in spate este soacra-mea. - Dar ce zambitoare este! remarca unul dintre musafiri. - Da, pentru ca pusca avea luneta si pana-n ultima clipa a crezut ca vreau sa o fotografiez. 10. Un vanator pleaca intr-un safari cu soacra-sa si su sotia. Intr-o seara prin jungla soacra se rataceste si vanatorul si sotia pleaca sa o caute. Intr-un tufis o gasesc impietrita de groaza in fata unui leu care ragea din toti rarunchii. Vazand asta sotia zice vanatorului: - Ce facem acuma? - Nimic, raspunde vanatorul, leul s-a bagat singur in treaba asta lasa-l sa se descurce...
  12. Felicitari ! Nici eu nu am stat mult si imi pare rau ; data viitoare voi incerca sa aloc acestei intalniri timpul meritat. Multmim organizatorilor pentru efortul depus.
  13. 1+2 probabil adevarat; ....din pacate ferestrele amintite ingasuie accesul la 1-2 camere, si nu la intreaga incinta, pentru ca sunt in corpul administrativ. Ca sa vezi restul trebuie cumva sa "evadezi inauntru"....(sarit ziduri, spart gratii samd)....iar paznicul nu este creditat cu atata incredere incat sa i se incredinteze si cheile de la curtile interioare.....asta din cate am vazut eu, dar poate ma insel (bunaoara nu stiam ca intre timp au pus o doamna la paza). 3. Doftana tine de Telega. Inchisoarea Doftana arata mai spectaculos decat Casa Domneasca, si daca cineva si-ar da interesul, un vizitator ar avea cu ce sa-si ocupe 1-max2 ore, existand destul de multe corpuri de vizitat (si destul de diferite). 4. Ala e traseul "de casa" al celor din zona.....deci va rog sa-l evitati pentru ca drumul e nasol, plictisitor, plin de leoparzi si in plus acolo ninge tot timpul @Ravenitza: frumos topic, frumoasa excursie. Intoarcerea se putea face pe Valea Telegii (Telega-Mislea-Baicoi-DN1), un drum frumos, virajat , si cu asfalt impecabil. Dealtfel zona abunda de astfel de DJ-uri cu asfalt "electoral", mult mai bun decat cel de pe DN 1 spre exemplu. Felicitari pentru pentru noua motocicleta; are nume?
  14. Viipuri

    Kawasaki Vulcan

    As vrea ca in iarna sa-mi cumpar un set de tobe SH pentru "Naoko", pe care sa le modific un pic, si cum modelul Classic este mult mai raspandit .... Stie cineva daca exista vreo diferenta intre tobele de VN800A si Classic? Vizual nu am depistat nici una dar as vrea sa fiu sigur. La fel: exista vreo diferenta intre cele produse in '95 si cele din '99?
  15. GHIDUL PILOTULUI INCEPATOR: 1.Decolarea este optionala, dar aterizarea este obligatorie. 2. Daca impingi mansa, casele devin mai mari. Daca tragi de mansa, casele se fac mai mici, asta daca nu tragi in continuare pana cand ele devin mari din nou. 3. Zborul nu este periculos, periculos este sa te prabusesti. 4.Singurul caz in care ai prea mult combustibil este atunci cand esti in flacari. 5. Elicea e doar un ventilator mare montat in fata avionului ca sa il racoreasca pe pilot. Cand se opreste, se poate vedea cum pilotul incepe sa transpire. 6.O aterizare buna este aceea dupa care poti pleca pe picioare tale.O aterizare excelenta este aceea dupa care se mai poate utiliza si avionul. 7.Probabilitatea supravietuirii este invers proportionala cu unghiul de sosire. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat probabilitatea supravietuirii este mai mica. 8. Stati afara din nori. Linia argintie de care se tot vorbeste poate fi un alt avion care vin sens opus. Surse demne de incredere spun ca muntii obisnuiesc sa se ascunda in nori. 9. Incearca sa mentii semnul egal intre numarul de decolari si numarul de aterizari. 10. Pentru a efectua o aterizare lina, exista trei reguli simple. Din nefericire nu le stie nimeni. 11.Daca tot ce poti vedea prin hublou este pamantul care se invarte si tot ce poti sa auzi sunt strigatele de disperare ale pasagerilor, inseamna ca lucrurile nu sunt tocmai cum ar trebui sa fie. 12.Gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea gresita. 13.Aminteste- ti ca forta gravitationala nu e doar o idee buna, e o lege. Si nu se refera doar la mere...
  16. In opinia mea cehii fac de departe cele mai bune corturi (si bere:P): Hannah, Trim, Husky, Cavery....Eu unu' nu mi-as lua cort chinezesc, fie el si unul comercializat cu un brand de renume. Am vazut anul acesta la Predeal ce inseamna astfel de corturi. Marcile mai sus numite asigura nu doar impermeabilitatea in caz de ploaie dar si lipsa condensului, o aerisire decenta si un somn dincolo de ora 6 dimineata cand rasare soarele (moment in care in majoritatea corturilor nu prea se mai poate sta comod)....plus ca materialul rezista mai bine in timp (nu se rareste tesatura in zonele de "pliere", nu se perforeaza usor podeaua, cusaturile tentei nu se slabesc samd). Ca si observatie , corturile cehesti sunt deasemenea foarte usoare ( comparate la un volum similar cu alte marci, cum ar fi cele de pe Louis).
  17. Mama molie cu puiul molie. - Puisor, te rog frumos sa papi ciorapel... - Nu pap ciorapel !!! - Ba, te rog frumos, iti spun pentru ultima oara: papa ciorapel ! - Nu pap ciorapel ! - Bineee, sa stii ca cine nu papa ciorapel nu papa nici mohair. Daca intr-un grup de 40 de persoane 2 se gandesc la sex si restul la mancare, este nunta. Daca intr-un grup de 40 de persoane toate se gandesc la mancare, este parastas. Daca intr-un grup de 40 de persoane toate se gandesc la sex, este team building! Doua prietene stateau de vorba. -Te-ai uitat vreodata in ochii sotului tau in timp ce faceai sex? -Da. -Si ce mutra avea? -Statea in usa ca prostul!... Pleaca sotul in alta camera cu mobilul in buzunar. Scoate mobilul si suna acasa. Sotia ridica receptorul. Sotul: - Scumpo, te iubesc... Apoi inchide receptorul. Se intoarce inapoi si intreaba: - Cine a sunat? La care sotia raspunde: - Nimeni... o prietena
  18. Traducere: 1.Tricoaiele nu e bune de tine; tu = baiat de traba (n-am crezut ca o sa zic asta vreodata...pff) => cadou la prieteni; PS: in ultima instanta incerc sa-i mituiesc pe cei de HR sa-ti dea L in caz ca vei castiga.... 2. Teoretic va fi soare in w/e. Daca Oase invoca ploaia incerc sa-l chem la servici. 3. Tuica+7:55;28/8=jale; .....48h30' remaining @URSU: initial ne gandisem la BaiDomnule RC dar cluburile prahovene prietene din Buda si Gura Beliei s-au impotrivit...asa ca asteptam sa ne unim cu orasul vecin Floresti pentru crearea unui acronim de mare inspiratie (primele 3 litere de la vecini si ultimele 3 de la noi). Te tinem la curent.
  19. Ce sa faci cu biletele? Nu intelegi ca au doar pana la XXL? ...si nu pana la X3L? Sau vrei sa-l faci cadou (mie bunaoara)? In alta ordine de idei, vremea se anunta in continuare buna meteo link....asa ca draga Oase, daca te vad ca faci vreun dans mai dubios zau ca dau foc la ceva prin Baicoi
  20. Pana acu' se pare ca vremea tine cu noi.... meteo Paulesti 4 days left
×
×
  • Creează nouă...