CUXI Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 in preumblarile mele...dupa ceva piese de simson...am dat la un nene de urmatoarele: 3 bucati platini noi simson SR2 (simsoneta 49 cmc)..de fapt au fost 4 dar una am luat-o eu.sunt in cutia originala nemteasca. 1 bucata piston nou jawa 175 original cota 57.75 se pare ca cota 1 1 bucata condensator nou pentru magnetouri simsoneta sau carpati....cu surub in capat. platinile de simson sr2 sunt identice cu cele de carpati...sau invers. preturi....50 lei platina,15 lei condensatorul,80 lei pistonul cine are nevoie de ceva PM am si poze dar nu pot incarca aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Retine-mi te rog condensatorul. Il iau de la tine cand am drum pe acolo ca nu se preteaza pt o posta. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 (editat) Mirciule, vrei la schimb doua platini noi si in cutie, de Trabant, pt doua de Simsoneta? Asa just in case, pt bijuteria aia a ta de trabantel Editat Mai 25, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Iunie 12, 2009 Autor Share Postat Iunie 12, 2009 in preumblarile mele...dupa ceva piese de simson...am dat la un nene de urmatoarele: 3 bucati platini noi simson SR2 (simsoneta 49 cmc)..de fapt au fost 4 dar una am luat-o eu.sunt in cutia originala nemteasca. 1 bucata piston nou jawa 175 original cota 57.75 se pare ca cota 1 1 bucata condensator nou pentru magnetouri simsoneta sau carpati....cu surub in capat. platinile de simson sr2 sunt identice cu cele de carpati...sau invers. preturi....50 lei platina,15 lei condensatorul,80 lei pistonul cine are nevoie de ceva PM am si poze dar nu pot incarca aici poze condensatorul este vandut dar mai sunt inca vreo 3 bucati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 poze condensatorul este vandut dar mai sunt inca vreo 3 bucati sal imi trebuie un condensator daca mai ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate