john_moto Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 am un mt 10 si vreau un mt 12 sau mt16 cu tractiune pe atas sau componentele pentru transformare din mt 10 in mt12 sau mt 16(bascula,cadru atas etc)...sau un motor intreg din modelele aceastea ,nefunctional,de pe care pot sa-mi iau componentele de care am nevoie pentru transformare...sunt pasionat de off-road si cu tractiune dubla este super tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 /index.php?showtopic=361013 poti pune atas si are si marshalier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 Salut. De unde esti, caci la "profile" nimic referitor la asta. Trimite-mi pe PM o oferta "decenta" ptr. atas de MT 16 complet+planetara+ bascula de pe motocicleta. Grupul diferential cu tractiune a fost distrus (era prea mare prapadul in el) si au ramas cele enumerate mai sus. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_moto Postat Mai 27, 2009 Autor Share Postat Mai 27, 2009 Salut. De unde esti, caci la "profile" nimic referitor la asta. Trimite-mi pe PM o oferta "decenta" ptr. atas de MT 16 complet+planetara+ bascula de pe motocicleta. Grupul diferential cu tractiune a fost distrus (era prea mare prapadul in el) si au ramas cele enumerate mai sus. Numai bine. sunt din pitesti...cat ceri tu pe ce ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Salut 453-ule. Mai , da' se misca lumea, care pe privat, care pe telefonie, care pe forum. Daca nu e graba asa mare, rogu-ma tie sa ma mai lasi un pic, sa pun oarecare ordine in cele trebuitoare. Daca ai un nr. de Cosmote la indemina, trimite-l pe privat, te sun eu. Mai stam si la taclale un pic. Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate