faneman Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Vreau sa-mi schimb cauciucurile si vreau sa stiu la ce oa deschid pt ca numai dimineata am timp de asta asa ca daca stie cineva programul lor sau vre-un nr de tel sa-i intreb eu nu va zgarciti si spuneti-mi si mie..multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Un search scurt pe forum ai incercat!!! :yikes: inainte sa pui intrebari de acu ai putea sa incerci!!!! :eek: D: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Program 12-19. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faneman Postat Februarie 22, 2006 Autor Share Postat Februarie 22, 2006 daca il gasesti tu esti tare P.S. nr 0722.44.22.89 nu e bun.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dankrp Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 da si eu vreau stie cineva numarul de la noi de la magazinul de paine? ca diseara s-ar putea sa intarzii si vreau sa-mi opreasca o franzela cu mac. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 deci, exista: :yikes: Autozone, Lizuka:3072073 / 3072074 :eek: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faneman Postat Februarie 23, 2006 Autor Share Postat Februarie 23, 2006 da si eu vreau stie cineva numarul de la noi de la magazinul de paine? ca diseara s-ar putea sa intarzii si vreau sa-mi opreasca o franzela cu mac. multumesc. il stiu eu e 89898989... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 (editat) fane, mai usurel, ca te spargi tati. lizuka nu mai lucreaza la autozone, ci DETINE ... RAZNA motors. nu mai am nici un fel de legatura cu ei. nu mai stiu daca respecta programul (pe vremea mea era 12-19), dar ATENTIE la preturi (cele de pe vremea mea s-au marit). tati, daca e nevoie numai de schimb de anvelope, poti veni si la mine la service si nu dai o avere .... Editat Februarie 25, 2006 de Lizu-ka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate