Carturaru' Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 vineri la ora 17:15 cel tarziu eu, impreuna cu inca 3 motoare o sa fim la benzinaria Mol de dinainte de Soarelui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Bun asa. Incerc sa ajung si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 vineri la ora 17:15 cel tarziu eu, impreuna cu inca 3 motoare o sa fim la benzinaria Mol de dinainte de Soarelui. Salut. Mai era un anunt ca se mai aduna motoare la prima parcare pe A2 ( cam 10k dela iesire ) la ora 16,00. Eu o sa incerc sa ajung acolo. Poate ajungeti mai devreme un pic si ne stangem mai multi acolo sa mergem impreuna. Poate un 16,30:-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 pai la 5 si ceva abia plecam de la Mol, dar daca vedem popor in parcarea aia, oprim, mare cacao® Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 hai ca am eu cort si nu-mi trebuie, cum facem sa ti-l dau? pana la urma am hotarat sa merg la munte cu familia,,,cu conserva multumesc foarte mult de intentie, raman dator cu o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 (editat) Pt cei intarziati ca mine, eu plec din buc Sambata pe la 4-5 ca mai am ceva de fotografiat pana la ora aia si ma intorc Duminica pe seara. Viteza mea e undeva pe la 140... 0721500333 Editat Mai 29, 2009 de MihneaRatte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock88rul Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Pt cei intarziati ca mine, eu plec din buc Sambata pe la 4-5 ca mai am ceva de fotografiat pana la ora aia si ma intorc Duminica pe seara. Viteza mea e undeva pe la 140...0721500333 atunci nu ramane decat sa ne vedem pe acol la o bere salutari tuturor si drum umed ca cik asa se anunta din pacate, dar incingem noi cauciucu sa se usuce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate