Sari la conținut

adrian_zZr_600

INACTIV
  • Număr conținut

    184
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    adizzr600

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Honda CBR600RR '07
  • Numar Moto
    B29WBM
  • Club
    x

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki ZZR600, Kawasaki ZX6R

adrian_zZr_600's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Daca intereseaza pe cineva sistemul de prindere pentru amortizor de directie BITUBO pentru ZX6R 2003, va rog sa ma contactati pe pm. Pret 200 lei.
  2. Am o casca Shoei XR1100 masura L de donat. Am cazut cu ea si am dat prin pietris. Viziera zgariata si casca zgariata si o aerisire rupta. Daca o vrea cineva in orice scop astept un pm. Zona Bucuresti - Floreasca. Rezolvat. Multumesc frumos.
  3. Imedio la America House in Victoriei au inca cateva bucati.
  4. Mi-a placut numarul asta si l-am gasit chiar de joia trecuta :-) "Necuratul " mi s-a parut foarte bine ales ca titlul de coperta. Dar nu am inteles ;a excursia la capatul lumii, de ce nu ii puneti doua -trei intrebari din partea voastra fetei, in loc sa copiati doar ce a parut si pe blogul ei?
  5. Am vazut ca exista un magazin online gopro romania, dar stie cineva daca pot gasi mai multe accesorii la vreun magazin, sa le vad fizic si sa vad ce prinderi mai pot lua pentru o camera HD HERO 960 ? La SMAEB era o firma care vindea gopro dar nu i-am retinut numele.
  6. Salut, Am primit mesaj de la cei care il fac ( Razvan si Victor ) ca de pe 03.04 au inceput. Asa ca poti da o fuga la Amckart intr-o dimineata pe la 9-10,00 si sa vorbesti cu ei.
  7. Pentru posesorii de 636 din 2003, vand amortizor de directie Bitubo nou nout, l-am folosit exact o zi. Pret 350 eur discutabil. Adi 0728124740
  8. Nu stiu cum este cursul de la Elitemoto pe strada dar pe amckart poti vedea poze si video in linkurile de mai jos: http://www.facebook.com/#!/profile.php...4&sk=photos http://www.tvr.ro/inregistrari_tvr2.php?id=MOTOMAGIA
  9. Am eu si iunie si iulie 2009 asa ca zi-mi care este. Nu le am dublura, dar stiu ca l-ai mai cautat o data, asa ca te ajut cu cea mai mare placere. Nu se pune problema de bani.
  10. Salut! Am si eu foarte multe numere din Univers Moto, Moto Life, Motociclisimo plus ce am luat de afara: Fast Bikes, Superbike, etc. Mi-ar placea sa am revistele tale UM, Moto Life, Motorevue, Motors sa-mi completez seriile, iar ce ar fi dublura sa le dau mai departe catre cine va fi interesat. Daca e ok, da-mi un semn si dau o fuga la Craiova :-). Merci.Adrian
  11. Acum am descoperit topicul :-). Am si eu cateva machete + o "creatie" mai mare. La mai multe.
  12. Salut, Am trecut si eu anul trecut printr-un accident si am vazut un pic cum stau lucrurile cu vinovatul, intelegerea, societatile de asigurari, etc. Asadar: - primul si cel mai important lucru mers rapid si scos certificat de la IML cu cate zile de ingrijiri sunt necesare. Daca sunt peste 11 zile poti solicita inceperea urmaririi penale. Daca sunt peste 60 de zile este dosar penal automat pentru vinovat. - dupa ce ai certificatul de la IML mai vorbeste o data cu taximetristul si explica-i ca inseamna dosar penal. Poate o sa sara cu mai multi bani. Sau nu...poate chiar nu are. - cea mai rapida varianta si fara bataie de cap si asteptat ani de zile este: iei cei 1000 eur de la taximetrist si apoi pe RCA lui deschizi 2 dosare la firma de asigurari: unul pentru daune materiale si al doilea pentru vatamare corporala/daune morale. Daca pentru daune materiale nu prea ai loc de intors si suma o cam poti calcula si singur, la cel de-al doilea bagi tot echipament, ingrijire medicala, medicamente + negociere pentru daunele morale si ce ai mai avut de pierdut in perioada respectiva ( de exemplu ca nu te-ai dus la serviciu ). Singura chestie e ca semnezi un act ca nu mai ai pretentii ulterioare de la asigurari si vinovat. - varianta lunga cu judecata : soliciti inceperea urmaririi penale. Doar dupa ce se solutioneaza dosarul penal poti sa il chemi si pe civil ( la mine de exemplu accident in august si solutionare in mai anul urmator ). Apoi cat o mai dura si procesul. Daca as putea proceda altfel ( da timpul inapoi ) as lua banul de la vinovat. Asa am luat de la asigurari si de la vinovat nu o sa mai vad nimic ( cel putin o vreme ). Bafta.
×
×
  • Creează nouă...