Achile Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 Va rog, domnilor moderatori, nu ma mutati.... am nevoie URGENT de bani si trebuie sa vand toate piesele pt a da avansul la motocicleta(un suzuki dr 250 din 96) toate preturile sunt usor negociabile /index.php?...=0entry329282 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 n'ai putut'o inmatricula, nu? pacat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Februarie 24, 2006 Autor Share Postat Februarie 24, 2006 pot s-o inmatriculez, dar am gasit un dr 250 s cu "mici inbunatatiri de la un ktm...cred" 7000 km, stare super buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Februarie 28, 2006 Autor Share Postat Februarie 28, 2006 up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate