Jarod Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Salut Am o problema cu ambreiajul la honda cb500. La schimbarea vitezelor neutru->1, 1->2 si mai putin 2->3 se simte o rezistenta din partea pedalei, ca si cum ar agata. Cateodata raman si la semafor cu ambreiajul tras, fara sa o pot scoate din viteza, decat daca o presc motorul. Am umblat la reglajul cablului de ambreiaj, intarind maneta, dar problema nu a disparut. Care ar putea fi problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Salut Am o problema cu ambreiajul la honda cb500. La schimbarea vitezelor neutru->1, 1->2 si mai putin 2->3 se simte o rezistenta din partea pedalei, ca si cum ar agata. Cateodata raman si la semafor cu ambreiajul tras, fara sa o pot scoate din viteza, decat daca o presc motorul. Am umblat la reglajul cablului de ambreiaj, intarind maneta, dar problema nu a disparut. Care ar putea fi problema? Ambreiajul nu trebuie sa fie "lemn", trebuie sa aibe un pic de joc (1-2 mm) ca sa fii sigur ca ambreiajul sta complet decuplat atunci cant maneta este lasata!! Daca probleme persista, poti da capacul dreapta jos (da uleiul jos inainte) si verifica si vezi daca agata si de ce agata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate