TETEA. Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Cum am zis mai sus... eu am incercat sa dau o mana de ajutor, insa am fost respins intr-un mod urat. Pe moment mi-a fost rusine ca sunt motociclist... :| Se intampla in astfel de situatii man, cand prietenilor celui cazut numai la "buna ziua, ce mai faceti" nu le sta gandul. Desigur ca e regretabil, insa nu trebuie sa o iei in tragic cu rusinea de a fi motociclist & stuff... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Merg si eu o tura cu JJ. Pe mine m-a intrebat Dl. MATEI de ce nu i-am aratat EU pe noroiul de linga bordura urma mea de frinare de vreo 10 metri. Noroc ca-s mai paranoic si pina sa vina politia am pozat TOT. Urme, pozitie, daune, persoane,..... am avut ce adauga la PV. Deci cum se procedeaza? Lasam Politia sa-si faca treaba sau comparam informatii cind ajungem la faimoasa 'camera 1'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate