ciaclauzul Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 am un scooter gopop zip nou,ce parere aveti despre ele? sunt rezistente? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 vezi ca e un topic intreg in care nenea care le vinde "abereaza" despre calitatzile lor!!! ai putea sa-l intrbi pe el!! pe aici nimeni nu a cumparat asha ceva!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 FELICITARI! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 vezi ca e un topic intreg in care nenea care le vinde "abereaza" despre calitatzile lor!!! ai putea sa-l intrbi pe el!! pe aici nimeni nu a cumparat asha ceva!!! Uite pagina! am un scooter gopop zip nou,ce parere aveti despre ele? sunt rezistente? Parerea mea este ca nu imi zice nimic firma asta ca si First Bike-ul Rezistente la socuri sau ce? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 Eu cred ca Ciaclauzul este omul lui gopop Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 eu cred ca inchid topicul pentru informatzii tz-i fost indicat un link unde se discuta despre gopop :yikes: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate