Sebi_C Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Salutare, daca stiti pe cineva cu un Varadero dezmembrat la care se vind piesele, mi-ati fi de mare ajutor Merci Sebi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator mariion Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 Salutare, daca stiti pe cineva cu un Varadero dezmembrat la care se vind piesele, mi-ati fi de mare ajutor Merci Sebi Rebobinează-l pe al tău! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 Rebobineaza-l! Am patit la fel si mi-am dus statorul la whiteman (Dragos). Acum si-a tras service - Dambla Motors ii zice. Fo eftin, bine lucrat, si n am avut pan acum probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebi_C Postat Mai 31, 2009 Autor Share Postat Mai 31, 2009 Asta e pasul al doilea daca nu gasesc piesa SH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 Asta e pasul al doilea daca nu gasesc piesa SH Mai bine treci la pasul2 direct, piese de varadero gen bucati din motor nu ai sa gasesti SH prea curand. Nu e nici o diferenta intre pasul 1 si 2, chiar 2 e mai indicat, o sa-l ai ca nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate